Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Και τώρα μόνοι, η κυβέρνηση με την εξουσία και εμείς με τα προβλήματα.

Και τώρα μόνοι, η κυβέρνηση με την εξουσία και εμείς με τα προβλήματα. Τα «μέτρα» ψηφίστηκαν, το Eurogroup και το ΔΝΤ έβαλαν τη σφραγίδα τους, όλα καλά. Από εδώ και πέρα, τίποτα δεν φαίνεται ικανό να διακόψει τη νιρβάνα των κυβερνώντων και τη δική μας κατάθλιψη. Ο «στρατηγικός σχεδιασμός» προβλέπει «απογείωση» και καμία διαμαρτυρία, αδυναμία πληρωμών, φτωχοποίηση, ακόμη και η προϊούσα και εμφανής βαλκανοποίηση δεν γίνεται αποδεκτή.
Η προσπάθεια για τη διατήρηση της εξουσίας με κάθε τρόπο γίνεται ιδιαίτερα εμφανής αν συνεκτιμηθούν πολλά μικρά αλλά όχι ασύνδετα γεγονότα. Η «επιχείρηση Ειδομένη» ξεκίνησε ακριβώς την επομένη της υπερψήφισης του 3ου Μνημονίου. Προφανώς, κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί πως η αστυνομική επιχείρηση δεν θα είχε «θύματα» και ίσως 2-3 ακόμη «Κατριβάνου» την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή. Οι 2.500 δημόσιοι υπάλληλοι με «πειραγμένα» χαρτιά, αποκαλύφθηκε, μετά την υπερψήφιση, πως θα διατηρηθούν στη θέση τους αν περάσουν κάποιες «εξετάσεις» τις οποίες, βέβαια, θα διεξάγει η κυβέρνηση. Τέλος, με αρχή την Εκθεση, τα θέματα των Πανελληνίων είναι σκανδαλωδώς εύκολα, με τη Φυσική να σημειώνει «ρεκόρ ευκολίας» δεκαπενταετίας. Σε μία Δημοκρατία, η εξουσία κρίνεται στη Βουλή. Σε ατελή πολιτεύματα, εξαρτάται κυρίως από τον έλεγχο της Δικαιοσύνης, της Ενημέρωσης, και σε ακραίες περιπτώσεις, από τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας. Μην ξεχνάτε πως και ο Μαδούρο, πρότυπο αριστερής διακυβέρνησης, παραμένει στην εξουσία παρά τον λιμό που έχει ενσκήψει στη δύσμοιρη χώρα του. Η ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής στη Βουλή θα μείνει στην Ιστορία ως η αρχή της «Νέας Μεταπολίτευσης». Σημαίνει το τέλος της όποιας... «αθωότητας» στην πολιτική και την αρχή αυτού που περιέγραψε ο Ροΐδης τον προπερασμένο αιώνα: «Το πολίτευμα ημών ουδέν άλλο πράγματι είναι παρά δικτατορία ουδενός δεκτική περιορισμού αλλά μόνον ανατροπής διά δημαγωγίας».
Η ανατροπή αυτή θα γίνει όταν και αν η κοινωνία φτάσει σε σημείο «βρασμού». Προς το παρόν, η «κολόνια» βαστάει, όχι, πλέον, γιατί το άρωμα αρέσει, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμη μνήμες από πρακτικές του παρελθόντος. Οταν το παρελθόν αυτό γίνει «νοσταλγία» σε σχέση με το παρόν, τότε θα αλλάξουν και οι συσχετισμοί στην κοινωνία. Και τότε θα δούμε αν θα αποδειχθεί για άλλη μία φορά το ότι «μετά την απομάκρυνση από το (εκλογικό) ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

4 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2016

  ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΓΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

  Άρα λοιπόν αγαπητοί μου συνέλληνες γνωρίζοντας έχοντας την γνώση, έχοντας την δύναμη και την δυνατότητα υπάρχει κάποιος να σε διοικήσει από δω και πέρα; Δεν μπορείς να διοικηθείς μόνος σου; Οι δυνάμεις και οι δυνατότητες είναι μπροστά στα μάτια σας οι αποδείξεις είναι στα χέρια σας. Μένει μόνο να ενωθείτε να αναγνωριστείτε όλοι. Να υπογράψετε όλοι ότι είστε αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς. Ότι σε αυτόν τον πλούτο συμμετέχετε γιατί είναι δικός σας. Να έρθετε όλοι να εισπράξετε το κομμάτι του πλούτου αλλά και της ευθύνης που πρέπει να έχετε όλοι και για το έθνος μας και για το γένος μας για την διαχείριση του πλούτου για την πραγματική εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας της πραγματικής δημοκρατίας με αξίες, με αρχές με τα ελλάνια πρωτόκολλά μας. Όλα είναι στα χέρια σας. Από δω και πέρα δεν θέλετε παράκλητους για να υπάρχετε αλλά ούτε δήθεν κυβερνώντες που δεν κυβερνάνε εσάς, οι ίδιοι κυβερνούνται από κάποιους άλλους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση ούτε με εσάς ούτε με την Ελλάδα ούτε με το Έθνος μας.
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2016

  ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΡΗΓΟΡΑ

  Είναι εντολή από εδώ και πέρα, διαταγή θα πάρετε, η μία είναι για να πάρετε την διαταγή για να δώσετε διαταγές αλλά είναι και διαταγή σχεδόν για όλους. Διαταγή για κάποιους και εντολή για κάποιους να ανοίξετε σε όλη την επικράτεια γραφεία σε όλους τους δήμους, σε όλους τους νομούς από άκρη σε άκρη να ενημερώσετε τους πάντες. Έχουμε πάρα πολύ εργασία από δω και πέρα και πολύ σοβαρές εργασίες να δώσουμε τις διαταγές να παραλάβετε την ίδια την εξουσία στα χέρια σας να την χρησιμοποιήσετε να πάρετε γρήγορα τον πλούτο και να απελευθερωθείτε πάρα πολύ γρήγορα. Μην αργείτε γιατί έχουν σχεδιάσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για την Ελλάδα. Εκτός από αυτήν την τρομοκρατία που συμβαίνει παντού σε όλα από αυτήν την δυνάστευση έρχονται πράγματα άσχημα. Σχεδιάζουν χιλιάδες άσχημα πράγματα είτε να σας φοβίσουν είτε να σας κρατήσουν σε όλο αυτόν τον ύπνο την ύπνωση σε όλη αυτήν την δυναστεία λέγοντάς σας ότι ψηφίσατε. Η πολιτεία πρέπει να έρθει στα χέρια των Ελλήνων η χώρα γρήγορα πρέπει να έρθει οι δυνάμεις και οι δυνατότητες είναι τεράστιες. Σας λέω λοιπόν ότι η Ελλήνων πολιτεία είναι γεγονός, σηκωθείτε και ενωθείτε όλοι ελάτε να υπογράψετε όλοι τις δηλώσεις να ξεχρεώσετε. Μαζί με αυτό υπογράφετε ότι είστε Έλληνες ιθαγενείς και αναγνωρίζεται ποιοι είστε και αναγνωρίζεται ο πλούτος σας. Όλοι αύριο στις εφορίες και στα γραφεία μας, ανοίξτε γρήγορα γραφεία σε όλη την επικράτεια και να είστε πανέτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή να πάρουμε την Ελλάδα τα χέρια μας.
  Δεσμευόμαστε τουλάχιστον όσον αφορά εγώ και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ότι τουλάχιστον από 10 έως 20 γραφεία πρέπει να τους δώσουμε την δυνατότητα να είναι μπροστά στην διαταγή και στην μάχη που έχουμε τις επόμενες μέρες.
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2016

  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

  Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Θα ήθελα να πω πέρα από αυτά ότι παρατηρούμε ένα καθεστώς μέσα από τις τηλεοράσεις βλέπουμε ότι τρέμουνε στην Τρόικα. Ένα πολιτικό καθεστώς το οποίο ουσιαστικά έχει πεθάνει και το κρατάνε με τεχνητά μέσα γιατί από την αρχή το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας ήτανε εθνησηγενές και αυτό δεν υπάρχει πια και αυτό που βλέπουμε είναι μία επικυριαρχία ξένων κέντρων εκτός Ελλάδος. Αυτοί λοιπόν που παρουσιάζονται στις τηλεοράσεις σαν παντοδύναμοι και έρχεται η τρόικα και υποτίθεται ότι οι πολιτικοί τρέμουνε εμείς τους ψάχνουμε για να τους δώσουμε τα εξώδικα. Νομίζουν ότι αυτοί οι θεσμοί είναι τεράστιοι ότι είναι πάρα πολύ δυνατοί ουσιαστικά μπροστά μας είναι τελείως αδύναμοι γιατί ουσιαστικά την εξουσία την έχουμε εμείς. Εδώ μιλήσαμε για τα εξώδικα το εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα το οποίο έχει πάει στον Άρειο Πάγο έχει πάει σε όλους τους θεσμούς παγκόσμια. Αυτούς που τρέμει το πολιτικό καθεστώς εμείς πηγαίνουμε και τους γνωστοποιούμε τι πρόκειται να κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε το θέατρο που παίζουν είναι πάρα πολύ φτηνό. Πρέπει να καταλάβουμε πραγματικά την δύναμή μας και έχουμε φτάσει πραγματικά σε επίπεδα τα οποία είναι πάρα πολύ υψηλά το μόνο που μένει είναι να ενωθούμε. Είναι όλα δικά μας πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Η δύναμη είναι δική μας. Όταν ενωθούμε θα εκτελέσουμε όλη την διαδικασία.

  ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

  Στις δύο επόμενες μέρες θα είναι όλος ο φάκελος που θα δείτε ακριβώς τις πιστοποιήσεις όλες από την Βίκυ Χαραλάμπους από την Νάνσυ την Γεωργοσοπούλου και ενδεχομένως και από μία άλλη συνελληνίδα. Όλα πρέπει να είναι στο γραφείο σας, μελετήστε τα καλά μάθετε την δύναμη και τι δυνατότητα έχετε. Τις επόμενες μέρες θα τις πάρετε θα σας πιέσουμε να το κάνετε, έχετε καθήκον από εδώ και πέρα να έχετε την δύναμη και την δυνατότητα. Θα πρέπει να πάρετε τον λαό στην πλάτη σας την ευθύνη άμα το θέλετε και του γένους και του εαυτού σας και των παιδιών σας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
  Η Ελλάδα στους Έλληνες η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι κυβέρνηση είναι η ίδια η Ελλάδα, ας το καταλάβετε όλοι.
  Δύναμη φως
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑνώνυμοςΜαΐου 28, 2016

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==
  https://youtu.be/5lG2GxxRjns

  Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή