Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Και το τραγικό είναι ότι θα υπάρξουν Ελληνες να τους ψηφίσουν!

Η μνημονιακή πολιτική του παπανδρεϊσμού, η οποία έριξε την Ελλάδα - ταπεινωμένη και κατεχομένη- σε σπιράλ ένδειας και θανάτου! Και,. Το "Σύστημα Εξουσίας", το οποίο, - αδιόρθωτο και διεφθαρμένο- πιστεύει ότι θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση με νόμους που τη βυθίζουν βαθύτερα στο χάος!
Και σε ό,τι μεν αφορά την Τρόικα - και, γενικά, τους Δανειστές μας, - τροχίζουν τα μαχαίρια τους και καρτερούν τις εκλογές, για να λάβουν την "τελική λύση" στο ελληνικό πρόβλημα. Και η τελική αυτή λύση σημαίνει:
Εσωτερική υποτίμηση μέχρι και 75%.
Βουλγαροποίηση μισθών και συντάξεων.
Επαναφορά της Ελλάδος στο εργασιακό καθεστώς του 1910...
Εξαγορά αντί πινακίου φακής, κάθε πλουτοπαραγωγικού μέσου στην Ελλάδα.
Υποτίμηση μέχρι και 75% των ακινήτων και, γενικά, της ελληνικής γης.
Πάνω σ’ αυτές, όμως, τις επικείμενες καταστροφικές αποφάσεις το "Σύστημα Εξουσίας" δεν βρίσκει να πει ούτε μια λέξη - προτιμώντας να θολώνει τα νερά με τους Μετανάστες και με την "αποθήκευσή" τους σε "κέντρα υποδοχής" μακράν του αθηναϊκού Κέντρου.
Σε ό,τι αφορά το αδιόρθωτο και διεφθαρμένο "Σύστημα Εξουσίας", ούτε άλλαξε ούτε πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ. Και είμαστε τόσο ηλίθιος λαός, ώστε θα του επιτρέψουμε να βάλει και την ταφόπλακα στο πτώμα της Ελλάδας. Η οποία, αν και διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο, βλέπει τους πολιτικούς της:
Να ψηφίζουν νόμους που δεν πρόλαβαν καν να διαβάσουν...
Να περιφρονούν την κοινοβουλευτική τάξη...
Να ρουσφετολογούν άγρια, όπως και την εποχή των παχιών αγελάδων...
Να χώνουν τροπολογίες στα πιο ετερόκλητα νομοσχέδια...
Να εξεγείρονται από την κατάφωρη φαυλοκρατία ακόμη και βουλευτές...
Να περνάνε στη ζούλα φωτογραφικές διατάξεις κ.λπ. κ.λπ.
Πρόκειται για την "κυβέρνηση και τη βουλή των σωτήρων"!
Που θα ζητούν και πάλι την ψήφο μας, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη "σωτηρία του λαού". Και το τραγικό είναι ότι θα υπάρξουν Ελληνες να τους ψηφίσουν!