Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Για τον ψεύτη ξέρω...Ο καντηλανάφτης το ξέρει;

<< Κάποιοι απ' αυτούς που είναι ακόμα και σήμερα δίπλα του-του συστήνανε πράσιν
α ποδήλατα, πράσινη εκδρομή, πράσινα βατραχοπέδιλα, όταν η Ελλάδα βούλιαζε>>
Μ.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
<<Τα ψέματα τελειώσανε και τα κεράκια λιώσανε>>
Γ.ΒΟΥΡΟΣ

«Δέσμευσή μας είναι η πολιτική βάση αρχών και αξιών για να επανέλθει η ελπίδα και η αξιοπρέπεια»

Επιμένει αντιμνημονιακά ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, στη σημερινή σύσκεψη των προέδρων των τοπικών οργανώσεων του κόμματος, επανέλαβε την κριτική του στην κυβέρνηση και προανήγγειλε ότι στο «Ζάππειο 2» θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση για τη λειτουργία της οικονομίας και την ταχύτερη έξοδο από το μνημόνιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλησε να κλείσει τα εσωκομματικά μέτωπα, λέγοντας ότι «εμείς τους λογαριασμούς μας με το χθες τους έχουμε κλείσει, απέναντί μας έχουμε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και μόνο, κοιτάζουμε μπροστά».

«Η κρίση της οικονομίας και της χώρας βαθαίνει, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει νέα μέτρα που εντείνουν την ασφυξία της οικονομίας, την ανεργία και τα λουκέτα» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα πρωτοφανή μέτρα που επέβαλε μέχρι τώρα η κυβέρνηση είχαν πενιχρά αποτελέσματα και οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν πιάνουν τόπο.

Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι η κριτική που έκανε μέχρι τώρα αποδείχθηκε σωστή, καθώς όλοι, ακόμη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ -εκτός από την κυβέρνηση- παραδέχονται πια ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. «Η ΝΔ θα αλλάξει την πολιτική της ασφυξίας, θα βάλει την οικονομία να λειτουργήσει για να βγει η χώρα από το μνημόνιο» είπε ο κ. Σαμαράς και προανήγγειλε ότι στο Ζάππειο «θα δείξουμε πώς μπορεί η οικονομία να λειτουργήσει».

Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν παράγει έσοδα, αλλά ελλείμματα και ότι η ΝΔ θα αποκαταστήσει τις αδικίες έναντι των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων.