Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Για να προλάβουμε...

Τώρα όλοι ξέρουν...

Τώρα όλοι ξέρουν...
Το φίδι βγήκε έξω από το αβγό, σέρνεται μέσα στην κοινωνία, δαγκώνει και σκοτώνει. Για να προλάβουμε, έστω και καθυστερημένα, δεν γίνεται να μη σπάσουμε κι άλλα αβγά που εκκολάπτουν τον ναζισμό και τον ποικιλόμορφο φασισμό.
Φερόμαστε ως ξαφνιασμένοι, σαν να μην είχαμε αντιληφθεί πως η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική οργάνωση που στρατολογεί συμμορίτες και πληρώνει ανθρώπους της δυστυχίας και της ανάγκης. Απορούμε πώς οργανώνεται και οπλίζεται στρατιωτικά, τόσα επεισόδια έχουν συμβεί ανά την επικράτεια, είκοσι χρόνια τώρα, και τώρα αναγκάστηκε ο κ. Δένδιας να τα στείλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Επρεπε να γίνει το φονικό στο Κερατσίνι.
Τη Χρυσή Αυγή την όπλισαν αυτοί που τη νομιμοποίησαν και την έστειλαν στη Βουλή. Την υποστηρίζουν οικονομικά αφανείς παράγοντες που τη θέλουν ως τάγματα εφόδου και συμπλήρωμα του συστήματος. Το εύφορο έδαφος δεν μπορούσε να μην είναι η ΕΛ.ΑΣ. και ο στρατός. Οι έφεδροι δήθεν πρώην καταδρομείς γράφτηκε πως τους εκπαίδευαν στη Μάνδρα και την Εύβοια αλλά και στη Βόρεια Ελλάδα. Αν είναι έτσι, τότε δεν πρέπει να απορούμε πως προετοιμάζονταν για αποσταθεροποίηση και για εμφυλιακή σύγκρουση. Ζούμε σε μια κοινωνία άρρωστη.
Ο φόβος, η άγνοια και η ηλιθιότητα στρώνουν τον δρόμο στον φασισμό. Σε καιρούς κρίσης βγαίνει από τον κάθε άνθρωπο ο χειρότερος εαυτός του. Χρειάζεται αγώνας. Οποιος αγωνίζεται ακόμα και για την αξιοπρέπειά του δεν έχει καιρό να απογοητευτεί. Αρχισαν οι νεοναζί φασίστες της Χρυσής Αυγής να κυνηγούν μετανάστες και να σκοτώνουν.
Εκμεταλλεύτηκαν το τεράστιο πρόβλημα, κοινωνικό, θρησκευτικό, φυλετικό και προπαντός εργασιακό, λες και οι μετανάστες, που αποδείχτηκε πως και οι ίδιοι τους χρησιμοποιούσαν και τους εκμεταλλεύονταν την ώρα που τους κυνηγούσαν, φταίνε για όλα τα δεινά της χώρας... Χρησιμοποιούν την πατρίδα ως άλλοι σωτήρες κι έρχονται από την εποχή του Μεταξά και βγαίνουν ως κατακάθια της χούντας.
Βεβηλώνουν τον Εθνικό Υμνο, αυτό το σύμβολο το αιώνιο της ελευθερίας, που βγαίνει από τα κόκαλα των Ελλήνων τα ιερά, όχι μονάχα για μας αλλά για όλους τους λαούς που καταδυναστεύονται και ζουν κάτω από τη σύγχρονη κατοχή, οικονομική, στρατιωτική και πολιτική, των λεγόμενων τροϊκανών και θέλουν την απελευθέρωσή τους και την ανεξαρτησία τους.
Δεν έχουν καμία σχέση οι απόγονοι των δωσίλογων και των «γερμανόσπορων» νεοναζί με τον ανθρωπιστικό οικουμενικό πολιτισμό μας. Είναι οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες...
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα πρέπει να έχει θετικό αποτέλεσμα. Να μην υπάρξουν κι άλλα θύματα. Οι διαμαρτυρόμενοι απηυδισμένοι ψηφοφόροι είδαν τους εγκληματίες φουσκωτούς της νύχτας να σκοτώνουν. Τώρα ξέρουν...