Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Απειλείται η κοινωνική συνοχή της πατρίδας μας με την “ειδική” κατανομή εθνικών πόρων ανά περιφέρεια. Απειλείται η ακεραιότητα της χώρας με την ανάπτυξη ειδικών περιφερειακών συμφερόντων, τα οποία είναι από τη φύση τους συγκρουόμενα μεταξύ τους …Από τη φύση τους, γιατί, όταν από ένα κοινό εθνικό “καζάνι” πλούτου προσπαθούν όλοι να γεμίζουν το περιφερειακό τους “πιάτο”, είναι θέμα χρόνου ν’ αρχίσουν να χτυπιούνται με τις “κουτάλες”.

Η σημερινή Κυβέρνηση έδειξε ότι είναι αδίστακτη και ότι δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της …Τα αφεντικά του Γιώργου, του Πάγκαλου, της Διαμαντοπούλου, του Παπακωνσταντίνου και όλων όσων συμμετέχουν φανερά ή μυστικά στους ανθελληνικούς σχεδιασμούς της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ …Η Κυβέρνηση, η οποία είπε άπειρα ψέματα, προκειμένου να κλέψει την ψήφο του λαού, αλλά ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντι στα αφεντικά της. Στα αφεντικά της, τα οποία, μέσω του ΔΝΤ, κατέκτησαν την πατρίδα μας. Στα αφεντικά, τα οποία έχουν ανάγκη σχέδια τύπου “Καλλικράτης”, ώστε μέσω των ενδοελληνικών συγκρούσεων να εκβιάζουν και να απειλούν τους Έλληνες, προκειμένου να παραμείνουν στην Ελλάδα ως δύναμη κατοχής
Χρεοκοπία σημαίνει η μη δυνατότητα μιας οντότητας να συνεχίσει να αποπληρώνει το χρέος της. Η Ελλάδα τον περασμένο Μάιο έπαψε να έχει αυτή την δυνατότητα και γι’ αυτό σύναψε το μνημόνιο με την Τρόικα (ή πιο σωστά, με τις Μεγάλες “προστάτιδες” Δυνάμεις). Επομένως η Ελλάδα ήδη βρίσκεται σε κατάσταση ελεγχόμενης χρεοκοπίας, η οποία δίνει την δυνατότητα στους πιστωτές της να ξεφορτωθούν τα σχεδόν άχρηστα πλέον ομόλογα που έχουν στην κατοχή τους μέσα στα επόμενα 3 χρόνια. Το εκπληκτικό είναι πως όταν πάψει αυτό το ειδικό καθεστώς σε 3 χρόνια από τώρα, το δημόσιο χρέος θα έχει φτάσει το 150%, η αγοραστική δύναμη του Έλληνα θα έχει καταρρακωθεί, τα κοινωνικά κι εργατικά δικαιώματα των πολιτών θα βρίσκονται 60 χρόνια πίσω και η χώρα θα βρίσκεται περισσότερο από ποτέ αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας. Οι διασπορείς ψευδών ειδήσεων εν τέλει είναι αυτοί που προσπαθούν με κάθε προπαγανδιστικό μέσο να μας πείσουν πως ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό μας.