Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Και πλείστα άλλα γνωστά και άγνωστα – μέχρι σήμερα – οικονομικά εγκλήματα, που ΑΥΤΟΙ προκάλεσαν και εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελλάδας, παγκοσμίως.

Αυτή τη φορά, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ θα φροντίσουμε ώστε οι Εθνικοί Ληστές να μείνουν στην Ελλάδα, να λογοδοτήσουν ΚΑΙ να πληρώσουν.

Η Ελλάδα των Ελλήνων, ΔΕΝ είναι τυχαία Xώρα. Είναι Χώρα εξόχως ιδιαίτερη, είναι η Πατρίδα της Ευρώπης με 5000χρονη Iστορία, η οποία ΔΕΝ ακυρώνεται ποτέ, με τίποτα και από κανέναν.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ χρειάζεται να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες. Να γίνουμε σοφότεροι και πιο υπεύθυνοι στις επιλογές μας σε ό,τι αφορά την επιβίωσή μας και το μέλλον μας σ’αυτή τη πανέμορφη, μοναδική χώρα που λέγεται Ελλάδα. Χρειάζεται να κάνουμε μια νέα αρχή πάνω σε υγιείς βάσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς υποχωρητικότητες, χωρίς δουλείες.

Αδέλφια ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ υπάρχει Ανάσταση χωρίς Μεγάλη Παρασκευή.

Αυτή τη φορά, Θα διεκδικήσουμε την ελευθερία μας από τη χειρότερη υποδούλωση και ατίμωση που λέγεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.

Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ μαζί ενωμένοι, όπως παλιότερα οι πατεράδες μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε Ξανά, αυτή τη Θαυμαστή Μονάδα Αντίστασης και Παραγωγής Εκρηκτικής Ενέργειας, που εκπλήσσει τους Φίλους μας παγκοσμίως και απονευρώνει τους αιώνιους εχθρούς μας.