Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης..

Μετά τον χερ Peer Steinbtuck, ο οποίος μας περιέγραψε με λεπτομέρειας ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από τον Ιανουάριο του '09 την άθλια οικονομική κατάσταση της Χώρας και πριν προλάβουν να ανασυνταχθούν τα "παπαγαλάκια της παραπληροφόρησης", έρχεται ο κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και μας διαφωτίζει με το εκπληκτικό: "Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά έπρεπε να αντιμετωπιστεί πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες"! Ώστε λοιπόν δεν τη δημιούργησε αποκλειστικά η πενταετία του Καραμανλή την κρίση; Γιατί κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, αγαπητέ μου κύριε, κόντεψαν να μας τρελάνουν! Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα ο κ. Ζαν Κλοντ, όπως ότι παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι οδεύουμε για "φούντο", η Χώρα του (Γαλλία) και η Γερμανία, έβγαλαν πολλά λεφτά από τις εξαγωγές στη Χώρα μας , δηλαδή τα δισεκατομμύρια για αεροπλάνα, τανκς και ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς, που αν είχαν εγγυηθεί την ασφάλεια των συνόρων μας δεν θα τα αγοράζαμε! Αλλά είπε και το εξής εκπληκτικό:
"Now the Prime Minister is saying: "I am goverming a country of corrupion"! Το οποίο σε μετάφραση σημαίνει: "Τώρα ο Έλληνας Πρωθυπουργός λέει: "Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα"!
Τη φράση αυτή τα γνωστά "παπαγαλάκια των οχτώ" την έκαναν: "ένας πρώην Πρωθυπουργός μου είπε..."! Για να δείτε ακριβώς την απάτη, πατήστε εδώ!
Ο "αδιάφθορος" Πρωθυπουργός μας, μιλάει πολύ! Κυρίως όταν βρίσκεται στο εξωτερικό! Αλλά έχει πολύ ασθενή μνήμη! Γιατί αν ανατρέξει τρεις δεκαετίες πίσω, θα βρει ποιος "διέφθειρε" τη χώρα αυτή η οποία μέχρι τότε πορευόταν μια χαρά και μέσα και έξω!