Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Οχι σε όλα τα κόμματα.

Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες μέρες καλούμαστε, μέσα στις ποιο δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, να ψηφίσουμε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Οι μηχανισμοί των κομμάτων, που μας οδήγησαν στην παρούσα δυσμενή κατάσταση, έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο παλαιοκομματικό αγώνα με την απροκάλυπτη υποστήριξη διαφόρων κομματικών ταγών με μόνο στόχο το δικό τους όφελος και την βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση.

Τα διάφορα "κομματόσκυλα" προσπαθούν με σκληρές και αθέμιτες μεθόδους άλλων εποχών να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους και να τους αναγκάσουν να ψηφίσουν παλαιοκοματικά και με διάφορα γελοία επιχειρήματα, τους υποψήφιους των κομμάτων που έχουν οδηγήσει τη χώρα στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών και την πλειοψηφία των Ελλήνων Πολιτών στην εξαθλίωση.

Οι αγνοί και ανιδιοτελείς πολίτες καλούνται να δώσουν ένα βροντερό παρόν συμμετέχοντας μαζικά στις εκλογές και ψηφίζοντας πέρα από ξεπερασμένα πρότυπα, δογματισμούς και προπαντός πέρα από κομματικές γραμμές και κατευθύνσεις.

Εσύ ο ΚΑΝΕΝΑΣ, ο απλός και ανιδιοτελής Έλληνας Πολίτης καλείσαι να ψηφίσεις όλες τις υπερκομματικές υποψηφιότητες, ώστε να δώσεις ένα ηχηρό μήνυμα σε όλα τα κόμματα ότι τα ψέματα τελείωσαν και το παρόν πολιτικό κατεστημένο απέτυχε παταγωδώς!!!

Στείλτε όλους του υποψηφίους των κομμάτων στα αζήτητα για να καταλάβουν όλοι οι παλαιοπολιντικάντιδες ότι έρχεται και η σειρά τους..

Καμιά αποχή, δυναμική παρέμβαση ώστε να απαλλάξουμε τις πρωτεύουσες και τους νομούς της χώρας το βράδυ των εκλογών από τα γνωστά πολιτικά χρώματα!!!