Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.


 Oι ιδεολογίες έχουν ξοφλήσει και οι πολίτες ψηφίζουν καθαρά με βάση τα συμφέροντα της κοινωνικης και επαγγελματικής τους τάξης.
 H πραγματική πόλωση είναι μεταξύ Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα καθως ο ιδιωτικος τομεας συστηματικα πληρωνει τις αμαρτιες του Δημοσιου , ο οποιος με μαγικους τροπους συντηρειται ατρωτος.
 Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχουν πολίτες, επαγγέλματα, τομείς, επιχειρήσεις που πληρώνουν φόρους, έχουν κοινωνική συνείδηση, δραστηριοποιούνται με παραγωγικό και δημιουργικό τρόπο και έχουν όραμα και άποψη για το μέλλον.
Υπάρχουν αντίστοιχα πολίτες, τομείς, επιχειρήσεις, που φοροδιαφεύγουν συστηματικά και εν γνώσει όλων μας, που δεν παράγουν τίποτα παρά κερδοσκοπούν και παρασιτούν μέσω δαιδαλωδων νομικών πλαισίων, καταβροχθίζοντας συστηματικά το δημόσιο χρήμα και καταδικάζοντας όλους μας σε εξαθλιωμένες υπηρεσίες υγείας, μισθούς και συντάξεις πείνας και απηρχαιωμένους μηχανισμούς εκπαίδευσης.
 Οι επικείμενες εκλογές είναι ένα τελειο και απελπιστικό αδιέξοδο. Είτε θα επικρατήσουν οι ένοχοι για τη σημερινή κατάντια της χώρας του ευρω, είτε θα αναδειχθούν οι εν δυνάμει ένοχοι για την επακόλουθη Ελλάδα της δραχμής.
Ας μην λησμονούμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταφύγει τα πιο παρασιτικά και αναχρονιστικά στρωματα της Ελληνικής Κοινωνίας, που δικαιολογημένα νοσταλγούν το βολικό παρελθόν τους.