Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Η αντίσταση είναι πατριωτικό καθήκον...

Και επειδή από σήμερα, μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή, θα κριθούν όλα και επειδή οι Ελληνες αισθάνονται ότι τους πουλάνε τη γη, τη θάλασσα, τον αέρα, τον ήλιο, τις δημόσιες υποδομές και επιχειρήσεις, τα ίδια τα έγκατα της ελληνικής γης, ολόκληρο το κράτος, ολόκληρη τη Διοίκηση και σύμπασα την οικονομία - γι’ αυτό βρίσκονται επί ποδός πολέμου.
Και επειδή τα μόνα που "ανήκουν στους Ελληνες" είναι τα χρέη που δημιούργησαν οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδας - δηλαδή οι κυβερνήσεις της ρεμούλας- γι’ αυτό αυτές τις κρίσιμες μέρες δεν λειτουργεί τίποτε και οι Ελληνες βρίσκονται στα σπίτια τους ή στους δρόμους, παλεύοντας για τη χώρα τους.
Για τη χώρα τους, που την άρπαξαν ξένοι -Κύριος οίδε με ποιες μίζες στους εδώ συνεργάτες τους- οι οποίοι με τη Σύμβαση του Μνημονίου υποθήκευσαν την Ελλάδα.
Διότι το Ελληνικό Ζήτημα δεν είναι, πια, ούτε οικονομικό ούτε πολιτικό, είναι εθνικό. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου του ελληνισμού. Ο οποίος καταδικάζεται - χωρίς ποτέ να ερωτηθεί- να ζήσει σε μια ανυπόφορη μιζέρια, να διώξει στα ξένα τα παιδιά του, πρόσφυγες, να βλέπει εκποιούμενη την περιουσία του, να βλέπει την πατρίδα του να κόβεται φέτες και να την παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί οι αγοραίοι (και χυδαίοι) της εσπερίας, να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να βοηθήσει τους γέρους γονείς του ή τα ανήλικα παιδιά του, να έχει παραδοθεί η ευλογημένη χώρα του στους νέους "Μνηστήρες", οι οποίοι, όπως τους μυθικούς της Οδύσσειας, κατατρώγουν το βιός του ελληνικού λαού και που σύντομα, θα εκπορνεύουν και τις κόρες του.
Οι Ελληνες πατριώτες ας δώσουν το "παρών". Οχι μόνο για να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια, τα οποία σκυλεύουν οι τροϊκανοί με τους εδώ συνεργάτες τους, αλλά και προκειμένου να αποκαλύψουν ότι όλοι εκείνοι που παριστάνουν τους πατριώτες είναι κοινοί λαοπλάνοι, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για τα οφίτσιά τους και για το σαρκίο τους.
Ας μη λείψει κανείς. Η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο τον οποίο δεν επεδίωξε, αλλά της τον επέβαλαν οι ξενόφερτοι λυμεώνες!
Η αντίσταση είναι πατριωτικό καθήκον...