Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν!

Αλλωστε, το γνωρίζει ο κ. Γ. Παπανδρέου: Σε όποιο σημείο της Επικράτειας και ενώπιον οποιουδήποτε κοινού και να βρεθεί, θα εισπράξει αποδοκιμασίες, διότι η πολιτική του είναι καταστροφική για το σύνολο του ελληνικού Λαού, με εξαίρεση μια δράκα πλουτοκρατών και μια φούχτα ανεγκεφάλων.
Δεν θα κρίνουμε την οιονεί φυγομαχία του. Ενδεχομένως να έπραξε και συνετά. Δεν μπορούμε, όμως, στο γεγονός αυτό να μην αντιπαραθέσουμε ένα άλλο γεγονός που προβληματίζει και ερεθίζει σύμπασα την ελληνική κοινωνία:
Οτι επίλεκτοι παράγοντες – σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική – της Νέας Τάξης (πολιτικοί, αξιωματούχοι, μεγαλοεπενδυτές, τραπεζίτες, τεχνοκράτες και Μιντιάνθρωποι) καθημερινά δίνουν τα ρέστα τους υπέρ της κυβέρνησής του και σοφίζονται χίλια δυο τεχνάσματα προκειμένου να πείσουν ή να εξαναγκάσουν στην υπερψήφιση του Μεσοπροθέσμου!
Το φαινόμενο αυτό είναι τόσο μαζικό και τόσο έντονο, ώστε κάθε σκεπτόμενος πολίτης αυτής της χώρας αναρωτιέται «γιατί», – όταν, μάλιστα, δεν υπάρχει προηγούμενο ιστορικό τόσης διεθνούς πρεμούρας υπέρ ελληνικής κυβέρνησης.
Ακόμη και η χούντα, την οποία «φύτεψαν» στη χώρα μας οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ (και για το οποίο «φύτεμα» ζήτησε όψιμα συγγνώμη ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής κ. Μπιλ Κλίντον!), δεν είχε τόσο αμέριστη τη συμπαράσταση του Δυτικού Κόσμου και – αν και «φυτεμένη» – δεν υπήρξε τόσο πειθήνια στους πάτρωνές της.
Ελεγε και «όχι»!
Και εδέησε να ανατρέψουν τη χούντα με μια νέα χούντα, προκειμένου να «διευθετήσουν» το Κυπριακό σύμφωνα με τα σχέδια των Μπρζεζίνσκι και Κίσινγκερ! Καίγοντας, φυσικά, μετά ταύτα, και τη χούντα και τη χούντα της χούντας!
Επειδή τους γνωρίζουμε, πια, τους Δυτικούς «Νεοταξίτες», είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν για το πολιτικό μέλλον του κ. Γ. Παπανδρέου και για την προσωπική του πολιτική τιμή. Ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν τις αξιώσεις τους και όσα θεωρούν δικαιώματά τους.
Και μετά τη διασφάλιση, με άνεση μπορούν να τον στείλουν στα Τάρταρα.
Διότι – το ξαναλέμε – οι τσιριμόνιες και η στήριξη προς την κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είναι επίθεση εναντίον του ελληνικού Λαού και μακροχρόνιο αλυσόδεμά του.
Και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν!