Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Δολοφονία στη Βουλή των Ελλήνων!
Ο Βαλυράκης πυροβόλησε την Ελληνική Δημοκρατία και εγκατέστησε χούντα τύπου μπανανίας, σε συνεργασία με διεφθαρμένα πράσινα και γαλάζια λαμόγια.
Μιλάμε για την απαγόρευση στο να δίνονται τα πρακτικά της Εξεταστικής για την Siemens, στους βουλευτές.
Μ αυτή τη φασιστική κίνηση οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί κηφήνες οι οποίοι ζούν σε βάρος των πολιτών στερούν απο τους Ελληνες πολίτες- οι οποίοι τους έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή με Γραμματείς και παλλακίδες-το δικαίωμα στην αλήθεια για τα πολιτικά χανουμάκια που πεσμένα στα 4, σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτω απο το τραπέζι του Μιζοφοράκου περίμεναν τη μίζα τους.
Καλούμε εδώ και τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου να στείλει σπίτι του τον Βαλυράκη, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχος στο έγκλημα.
Οταν λέει να πονέσουμε για τη Siemens πρέπει να το εννοεί.
Δεν είναι δυνατόν ενας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία!
Την όποια εν πάσει περιπτώσει…
Βγάλαμε δίσκο για το δανεισμό του 2010.Οτι προαιρεισθε δηλαδή... Δώστε μας μερικά ευρώ καί να δείτε τι κυβερνητική πολιτική θά σας ετοιμάσουμε..Για ένα μόνο μήνα αλλά δέν έχει σημασία ...Μόνο δώστε οτι νά ναι, Σε ευρώ σε ειδος δε μας νοιάζει.Και το πανηγύρι άρχισε.Η ΕΕ, δίνει το ίδιο και οι άλλοι. Αλλά δεν χάνουμε τίποτε να προσπαθούμε...Δώστε...Σάς παρακαλούμε...δώστε. Ισως να μήν το έχετε αντιληφθεί όμως ολη αύτη η ιστορία της κυβέρνησης κάπως έτσι εξελίσεται. Βγήκαμε γύρα στο εξωτερικό πήραμε με τη σειρα τίς χώρες που δεν χρειάζονται μασκαράτες για επιβεβαίωση και ζητάμε... Και μπορεί πράγματι στο τέλος κάτι να γίνει. Μπορεί και να δώσουν, Να μας λυπηθούν και να δώσουν και να' μαστε κι ευχαριστημένοι... Ομως πειτε μου τι σόι δανεισμος είναι αυτός που θέλουμε δεκανίκια για να τον στηρίξουμε και δισκάκι να τον θρέψουμε...Δεν αρκεί άραγε ο τρόπος που απλά και μόνο λέμε την < καλημέρα > μας''Ξεχνάμε τοσο εύκολα την πραγματικότητα που βλέπουμε και ζούμε κάθε μέρα, Το δισκάκι περιμένουμε