Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Τώρα ο Βενιζέλος ανέλαβε να παραδώσει την ίδια τη χώρα στους ξένους ...

Τώρα ο Βενιζέλος ανέλαβε να παραδώσει την ίδια τη χώρα στους ξένους ...Στους ξένους, οι οποίοι κάποτε δάνειζαν στην πατρίδα μας, για να μπορεί ο Βενιζέλος, ως Υπουργός εκείνης της εποχής, να μοιράζει δημόσια έργα στους χορηγούς του. Είναι προφανές λοιπόν ότι τώρα κλείνει ο κύκλος της προδοσίας και μαζί με αυτόν και οι λογαριασμοί της.

Ο Βενιζέλος, ως πρωταγωνιστής αυτής της κατάστασης, από την αρχή της είναι αυτός, ο οποίος ανέλαβε τις τελικές διευθετήσεις. Είναι μέλος της δοτής και παράνομης Κυβέρνησης, που έχει αναλάβει να "κλείσει" αυτούς τους "λογαριασμούς" εις βάρος της χώρας. Είναι "κάτω" από έναν Πρωθυπουργό, που, όταν οι ξένοι έψαχναν τις "προδιαγραφές" του, αναζητούσαν κάποιον ελληνόφωνο αλλά εχθρικά προσκείμενο στον ελληνικό λαό ...Τον λαό των "τεμπέληδων", που ο Βενιζέλος θα φροντίσει να χάσουν τη χώρα τους. Αυτήν τη χώρα θα την πάρει από τα χέρια των "ανίκανων" και θα τη δώσει στα χέρια των "ικανών" και "ανταγωνιστικών" ...Θα τη δώσει ως Υπουργός των "Οφειλετών" ...Ως απόλυτα ειδικός πάνω σε αυτήν την "οφειλή", εφόσον συμμετείχε στη διαμόρφωσή της ...Πρωταγωνιστής τόσο στο "έγκλημα" όσο και στην "τιμωρία".

Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι παράξενο. Ο Βενιζέλος είναι μέλος της παράνομης κυβέρνησης, που παραδίδει τη χώρα στους ξένους, εξαιτίας των εγκλημάτων μιας προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία επίσης ανήκε ο ίδιος. Η ιδιομορφία του είναι ότι πρωταγωνιστεί σήμερα σε μια παρανομία, τη στιγμή που έχει πολλούς λόγους να θέλει να "σβήσει" τις συνέπειες παρανομιών, στις οποίες επίσης πρωταγωνίστησε. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "δολοφόνο", που

στην κατάσταση που μας οδήγησε στην υπερχρέωση, είναι αυτός, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα στο μεγάλο ξεπούλημα, εξαιτίας εκείνης της σπατάλης.