Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Σήμερα η Σύγχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί! Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι δούλοι σε δέκα μόνο τραπεζίτες! Να γίνει αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, (άσχετα αν είναι στον Τειρεσία ή έχει δικαστική εντολή) σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης τουλάχιστον στο ένα τρίτο της σημερινής, που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!!. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και στο τέλος κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλος η αυτοκτονία!.
Η Αμερικάνικη Επανάσταση απελευθέρωσε από τη δουλεία τους Αμερικάνους πολίτες. Η Ελληνική κυβέρνηση πότε θα απελευθερώσει τους πολίτες από τη δουλεία στους τραπεζίτες. Το σχέδιο σκλαβοποίησης του συνόλου των πολιτών στους ολιγάρχες, τραπεζίτες, φεουδάρχες, είναι σε πλήρη εξέλιξη! Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!! Το « μέλλον άδηλον εστί!
Η αναγνώριση του κοινού εχθρού είναι πρώτο βασικό στάδιο συσπείρωσης του κόσμου. Στις μέρες μας όμως παρατηρείται πλήρης σύγχυση των Ελλήνων σε αυτό το ζήτημα. Για την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αυτός ο τόπος άλλοι σκέφτονται ότι ευθύνεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, άλλοι ότι ευθύνονται τα δύο μεγάλα κόμματα. Άλλοι πάλι, τα έχουν βάλει με το σύνολο των ελληνικών κομμάτων κατηγορώντας τη μεταπολίτευση, εγκωμιάζοντας έμμεσα την επταετία της δικτατορίας των στρατηγών. Μερικοί, θεωρούν υπαίτιους τους κερδοσκόπους και τους τραπεζίτες ανά τον κόσμο. Νομίζω, ότι είναι διάχυτη η θολούρα στην ελληνική κοινωνία. Πρέπει πρώτα να συμφωνήσουμε λοιπόν στον κοινό εχθρό ώστε να συσπειρωθούμε. Όσο αυτό δεν γίνεται τόσο θα ασελγούν πάνω μας καθώς θα είμαστε διαιρεμένοι και ατομικά ανίσχυροι να αντιδράσουμε. Είναι λοιπόν σκόπιμη η τακτική του εχθρού να θολώνει τα νερά και έτσι να δρα ανενόχλητος, χαρακτηρίζοντας αυτόματα όλους όσους τον σκιαγραφούν ως τρελό, ακραίο και γραφικό.