Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ταύτα λέγει ο αληθινός.Γνωρίζω τα έργα σου...

Γιατί τα έκανε όλα αυτά -και δεκάδες άλλα- η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου;
Διότι, προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία, προκειμένου να αλλάξει τον προσανατολισμό της χώρας και προκειμένου να κατασυκοφαντήσει τους πολιτικούς αντιπάλους της είχε ανάγκη από δύο πράγματα:
1. Από ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα για την οικονομική χρήση του 2009. Και,
2. Από συστηματική καλλιέργεια κλίματος τρόμου και πανικού του ελληνικού Λαού, προκειμένου να του παραλύσει τα αγωνιστικά ανακλαστικά του και να περάσει τις αντιλαϊκές πολιτικές του.
Ενώ, δηλαδή, τον Σεπτέμβριο του 2009 το έλλειμμα πλησίαζε στο 8% - αν έθετε σε εφαρμογή τα μέτρα Καραμανλή ή θα το μείωνε κατά μία εκατοστιαία μονάδα ή θα παρέμενε στο 8%. Δεν εφάρμοσε, όμως, κανένα μέτρο, κατά το κρίσιμο τρίμηνο και το έλλειμμα το εξακόντισε στο 15,5%!
Συγχρόνως, άρχισε την εκστρατεία καταπόντισης και κατατρομοκράτησης του Λαού, κατά την οποία επιστρατεύτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν σημεία και τέρατα - όπως: «Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», «Η Ελλάδα θυμίζει τον Τιτανικό», «Είμαι πρωθυπουργός της πιο διεφθαρμένης χώρας της Ευρώπης», «Θα συστήσουμε Εξεταστική για τους πλαστογράφους των στοιχείων», «Ή Μνημόνιο ή χρεοκοπία», «Δεν υπάρχει άλλος δρόμος» και άλλα τερατώδη!
Και αφού έσυραν τη χώρα στην κατοχή, άρχισαν, με τη σειρά τους, να «δουλεύουν» τους Ευρωπαίους. Και τους Ελληνες, φυσικά!