Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

«και μη χειρότερα»!

Ο Γιώργος Παπανδρέου- σύμφωνα με τους Αμερικανούς- ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά της εποχής μας! Όλα δείχνουν πως οι αμερικανοί έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμου, ώστε να προκαλέσουν στους Έλληνες –και όχι μόνο- μαζική σχιζοφρένεια.


Δεν εξηγείται αλλιώς η νέα «πατάτα» του έγκριτου κατά τα άλλα περιοδικού Foreign Policy, που τοποθετεί τον Γιωργάκη ανάμεσα στα μεγαλύτερα μυαλά του 2010. Την είδηση μου έστειλε ο φίλος Δημήτρης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την εξής υποσημείωση: «πραγματικά δεν ξέρω, να κλάψω ή να γελάσω……».


Εφόσον λοιπόν έχουμε την διαβεβαίωση πως δεν ....

...πρόκειται για φάρσα, αυτό δυο πράγματα μπορεί να σημαίνει: Πρώτον, πως από την σκοπιά των Αμερικανών δεν υπάρχουν στην εποχή μας άνθρωποι με μυαλό, ή το δεύτερο, πως η αξιολόγηση γίνεται με βάση την «πατριωτική» δράση υπέρ της Αμερικής.


Αν ισχύει το πρώτο, τότε πρέπει να παίρνουμε τα βουνά, αν ισχύει όμως το δεύτερο, τότε όλα εξηγούνται:


«Έκανε το καλύτερο, στη χειρότερη χρονιά για την Ελλάδα», δηλώνει το περιοδικό. Τι μπορεί άρα να σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει, πως ίσως να μας είχαν κάνει …Γιουγκοσλαβία, αν δεν αναλάμβανε, «θεραπευτική» για την νοοτροπία του Έλληνα, δράση ο Γιωργάκης.


Κάτω από αυτό το πρίσμα, να δείτε που θα μας ζητηθεί σε λίγο να του στήσουμε και ανδριάντα στο Σύνταγμα.


Το μη χείρον βέλτιστον ή αλλιώς …«και μη χειρότερα»!


Πηγή