Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Μετράνε μήνες...

Ο ΓΑΠ και ο κυβερνητικός του θίασο αποτελούν την πιο αποκρουστική μορφή του πασοκικού παρακράτους. Είναι τέτοια η προκλητική τους αναίδεια και η «ηρεμία» της αναισθησίας τους που εμφανίζουν το μαύρο άσπρο χωρίς κανένα δισταγμό, χωρίς καμία επίγνωση και το σπουδαιότερο: αντιμετωπίζοντας τους Έλληνες, με στραταρχική περιφρόνηση, σαν ανόητα πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν κατώτερα όντα «ειδικών αναγκών». Έτσι φτάνουν στη ακραία φρενοβλάβεια: να προκαλούν ξετσίπωτα και τη νοημοσύνη και το νευρικό σύστημα του ελληνικού λαού. Να τους φτύνει ο λαός και αυτοί το φτύσιμό του να το εμφανίζουν ως επικύρωση της πολιτικής τους!!!

Και την ίδια αυτή σατράπικη αυθάδεια της παραχάραξης της λαϊκής βούλησης έχουν ΟΛΟΙ οι κομισάριοι της κυβέρνησης: Το ίδιο κοστούμι φοράνε ΟΛΟΙ. Τα ίδια ακριβώς ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα ΑΠΑΤΗΣ αναπαρήγαγαν ΟΛΟΙ και ιδιαίτερα τα παχύδερμα τύπου Βενιζέλου, Ραγκούση, Πάγκαλου και CIA.

Μετράνε μήνες, ούτε καν χρόνια, και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Θα δραπετεύσουν νύχτα γιατί αν δεν το κάνουν το Γουδί τους περιμένει.