Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Παρασκηνιακά και αξιοσημείωτα
Όπως αποκαλύφθηκε, έχουν κλαπεί δεκάδες χιλιάδες φόρμες βιομετρικών διαβατηρίων από νομαρχίες ανά την ελληνική επικράτεια. Σύνολο, 21.000... Έχουν επίσης κλαπεί 21.000 κενά δικαιολογητικά τύπου Α, αλλά και τύπου Β (για βραχεία παραμονή στη χώρα). Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι το νομοσχέδιο, με το οποίο το ΠΑΣΟΚ νομιμοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, διαβρώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο τον εθνικό κορμό, έχει συνταχθεί από καθηγητή στο Πάντειο, αλλά και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών, που είναι συγγενής κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης. Η βουλευτής και ο καθηγητής είχαν δημιουργήσει μια ΜΚΟ, που ασχολείτο με θέματα «δικαιωμάτων» και «ενσωμάτωσης» των αλλοδαπών και προσπάθησαν να πείσουν και τον υπουργό Εσωτερικών επί ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλο, να υιοθετήσει το εν λόγω νομοσχέδιο. Ο τελευταίος όμως, φοβήθηκε τότε τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματός του και το απέρριψε. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φέρεται να έχει μεσολαβήσει πρόσφατα για συναντήσεις μεταξύ του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών και ενώσεων μεταναστών (Πακιστανών και Γεωργιανών), κατά τις οποίες δόθηκαν διαβεβαιώσεις στους τελευταίους ότι λόγω «οικογενειακής κατάστασης» πολλοί εξ αυτών θα προτιμηθούν για διορισμούς στους νέους ΟΤΑ του «Καλλικράτη», ειδικά στον τομέα της καθαριότητας! Είναι πλέον φανερό ότι το κυβερνών κόμμα δίνει τα πάντα στους μετανάστες, την «ενσωμάτωση» των οποίων έχει καταστήσει προτεραιότητά του. Οι ακριβοί και κρατικοδίαιτοι ψηφοφόροι του δημοσίου, αποτελούν πλέον τροχοπέδη για το ΠΑΣΟΚ, που προτιμά να δημιουργήσει καινούριους εξ αλλοδαπών: οι καινούριοι είναι άφθονοι, ικανοποιούνται εύκολα και πάνω απ' όλα, είναι «φτηνοί» (και για τους λογής-λογής εργοδότες...)
Tι περιμένετε να αναπαράγει λοιπόν το φερέφωνό του ΔΝΤ στην Ελλάδα , οτι με αυτά τα μέτρα και μαζί με τα νέα που θα έρθουν μετά τον Αυγουστο θα μας καταντήσουν στο τέλος Αργεντινή ;;;

Η μήπως πιστεύεται οτι υπάρχει κυβέρνηση που δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος , εκτός βέβαια κι αν είστε φαν του Γιωργάκη.

Επειδή λοιπόν το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ αφού αμέσως μετά την ένταξη της , άλλαξε και ο Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης , κι επειδή είτε ο Καραμανλής κυβερνούσε, είτε ο Σαμαράς το σχέδιο θα ήταν ακριβώς το ίδιο και για να αποφύγουν τα χειρότερα έκαναν εκλογές....

(Αφού αν έπαιρνε ο Καραμανλής αυτά τα μέτρα θα τον είχατε λιντσάρει, έφεραν στην εξουσία το σοσιαλιστή Jeffrey για να σας τα “φορέσει “ δημοκρατικότερα)

Τα σκληρά μέτρα που βλέπουμε και αυτά που θα δούμε είναι απλώς προγραμματισμένα να γίνουν αφού η χώρα παραδόθηκε για να μην αποδεχτεί την πτώχευση της και ζημιωθούν οι τράπεζες που "αγόρασαν" το χρέος της δανείζοντας της (με το αζημίωτο βέβαια).

Παίζει λοιπόν κανένα ρόλο, ποιος υποτίθεται οτι αποφασίζει τα μέτρα ;;;;

'Η μήπως το ζητούμενο είναι σε τίνος τελικά την πλάτη θα εφαρμοστούν και τι επιπτώσεις θα έχουν τόσο στην κοινωνία όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας, η οποία σήμερα βρίσκεται σε καθεστώς αιχμαλωσίας και η κυβέρνηση παραχωρεί οτι βρεί για να εξασφαλίσει την στήριξη των ισχυρών που πιστά υπηρετεί.

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι το πολιτικό σύστημα αναρρίχησης στην εξουσία λειτουργεί ή λειτουργούσε ποτέ φιλολαϊκά;;;;

To πολιτικό κόστος τους ενδιαφέρει μόνο και τίποτε άλλο. Κι επειδή το πολιτικό κόστος είναι αυτό που προσπαθούν να αποφύγουν στο εξής θα δείτε πολλές φορές να μπερδεύουν το λαουτζίκουλα με τον κουτοπροβληματισμό του ποιός δήθεν κακός αποφασίζει τα σκληρά μέτρα.