Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Οικοδομούμε μια άλλη Ελλάδα.

Αποτελούν το προϊόν της πωρωμένης υλοποίησης ενός επεξεργασμένου σχεδίου φρίκης: Τον αφανισμό της Ελλάδας από τον ιστορικό χάρτη της ανθρωπότητας και τη μετατροπή της σε ένα χώρο απλής γεωγραφικής ονομασίας, απονεκρωμένο και αφυδατωμένο από κάθε ιστορική ουσία και ταυτότητα.

Διακήρυξε, λοιπόν, ο ΓΑΠ, με την αναισθησία του «ηλεκτρονικού εγκεφάλου» που εκτελεί εντολές, το νέο μακάβριο απόφθεγμα: «Οικοδομούμε μια άλλη Ελλάδα, μια Ελλάδα νέα».

Αυτά τα είπε στη Νέα Υόρκη στο «Εκόνομικ κλαμπ», δηλαδή σε αυτούς που επεξεργάζονται τα σχέδια εξόντωσης των λαών, τις εντολές των οποίων εκτελεί ο ΓΑΠ…

Συνεπώς, δεν πρέπει να έχουμε την αυταπάτη, ότι το ανδρείκελο, ο πρωθυπουργός μας, δεν γνωρίζει το τι λέει ή ότι λόγω της τραγικής ανοησίας του ξεστομίζει ασυναρτησίες και καρατομεί το νόημα των εννοιών και των λέξεων.

ΟΧΙ. Ο ΓΑΠ ενεργεί συνειδητά. Τα γλωσσικά του ιδιώματα είναι η μορφή της πραγματικότητας που προωθεί και κατασκευάζει. Καρατομεί τις έννοιες γιατί καρατομεί την ελληνική πραγματικότητα. Γελάμε με τις ανοησίες του και έτσι ξεγελιόμαστε.

Οι λεκτικές ανοησίες του είναι οι φόρμες, η διαλεκτική γλωσσική επένδυση, της «Νέας Ελλάδας» που θέλουν να κατασκευάσουν: Γλωσσική επένδυση της αλλοιωμένης Ελλάδας, της ακρωτηριασμένης Ελλάδας, της ισοπεδωμένης και αφανισμένης Ελλάδας.

Αν ήταν «ώριμο» θα άλλαζε και την τυπική ονομασία «Ελλάδα», θα εξαφάνιζε κάθε τι με την λέξη «Ελλάδα».

Βαράτετους είναι για ξύλο.

; Διώξ΄τους όλους να γλυτώσουμε ..

Όλοι μαζί θα... προσπαθήσουν να μας ξελασπώσουν. Κοινώς να προχωρήσουν απρόσκοπτα στην πώληση κρατικών επιχειρήσεων, τραπεζών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων. Για το καλό μας. Αλλά, βρε Γιώργο μου, τόσους ξένους συμβούλους θα μπορούσες να είχες προσλάβει, πάνω στην Lazard έπεσες πάλι; Ξέχασες ότι η εν λόγω εταιρία (η οποία ήδη ενεργεί ως σύμβουλος της κυβέρνησης) ειδικεύεται σε πτωχεύσεις και αναδιαρθρώσεις χρεών; Τι έγινε στην Αργεντινή δεν θυμάσαι; Τώρα θα φταίνε οι δημοσιογράφοι πάλι εάν φουντώσει η σεναριολογία για επικείμενη αναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους;

Πάντως όλοι οι ξένοι σύμβουλοι που έχεις μαζέψει γύρω σου (αγνοώ τον ακριβή αριθμό) πληρώνονται και με το παραπάνω από τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν είναι όπως ο Λουκάς που δουλεύει τσάμπα. Και αφού αποφάσισες να το δεις Αμερική, τι το ήθελες το πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα; Ακόμα ψάχνονται για τις αρμοδιότητές τους. Λίγο ακριβοί δεν μας πέφτουν για βιτρίνα; Διώξ΄τους όλους να γλυτώσουμε τουλάχιστον κανένα ευρουλάκι.
Καλοφάγωτα παιδιά!