Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

Φτάνει πια!!!


Δυο χρόνια απειλών… δυο χρόνια κατευθυνόμενης πολιτικής απάτης.
Δυο χρόνια εκβιασμών και τσαλακώματος της εθνικής μας αξιοπρέπειας…
Φτάνει πια!!!

Με την απειλή της χρεοκοπίας επέβαλαν το μνημόνιο και τη συμμορία των νταβατζήδων στη ζωή μας.
Με την απειλή της χρεοκοπίας αφαίρεσαν κατακτήσεις 60 ετών και πισωγύρισαν τη ζωή μας στο Μεσαίωνα.
Με την απειλή της χρεοκοπίας απογύμνωσαν την κοινωνία και από το τελευταίο αποκούμπι κοινωνικού προστατευτισμού και την παραδίδουν στο μέλλον σε μια ανελέητη και γενικευμένη δυστυχία.
Με την απειλή της χρεοκοπίας υπεξαίρεσαν τις συλλογικές κοινωνικές αποταμιεύσεις, εναποθέτοντας τες ως φόρο υποτέλειας στα πόδια των νταβατζήδων στους οποίους λογοδοτούν.
Με την απειλή της χρεοκοπίας απαξίωσαν με τρόπο αδίστακτο, μικρά απλά περιουσιακά στοιχεία των καθημερινών ανθρώπων, αποκτημένα με αίμα και ιδρώτα μέσα από προσπάθειες και θυσίες χρόνων.
Με την απειλή της χρεοκοπίας «διέταξαν» τη σύνταξη της γιαγιάς και του αγρότη, να θυσιαστεί για να σώσει την «πατρίδα» στην οποία ουδέποτε πίστεψαν...

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν συναίσθηση της ευθύνης ...

ΛΟΓΩ της συνεχώς επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης της χωρας που έχει σαν αποτέλεσμα την εξαθλίωση των πολιτών της οδηγώντας τους στο φάσμα της πείνας, εξαιτίας της προδοτικής συμφωνίας της σημερινής ΔΟΤΗΣ κυβέρνησης και των συνεργατών της με το ΔΝΤ.. ΛΟΓΩ του ότι δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ που να οδηγεί σε καλύτερες μέρες το αντίθετο μάλιστα.. ΛΟΓΩ του ότι ο μεγαλύτερος προδότης που έχει βγάλει ποτέ η χώρα από την απελευθέρωση της από τον τουρκικό ζυγό έως σήμερα ο ΓΑΠ φαίνεται να μεθοδεύει μέσω της μυστικής διπλωματίας με τους τούρκους.....

...καθοδηγούμενος από τους φίλους του τους σιωνιστές ξεπούλημα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Θράκη.. ΛΟΓΩ της καταστροφής που έχει επιφέρει στον Ελληνικό λαό από την αρχή της διακυβέρνησης του έως και σήμερα. Για τους λόγους αυτούς και για πολλούς άλλους που θα γίνουμε κουραστικοί εάν τους αναφέρουμε όλους. ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν συναίσθηση της ευθύνης που έχουν αναλάβει και που δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό τους, να εγκαταλείψουν το πολιτικό αυτό κακοήθες μόρφωμα που και αυτούς πρόδωσε,για να μπορέσει να οδηγηθεί η χώρα σε εκείνες τις πολιτικές εξελίξεις που θα δώσουν ελπίδα στον λαό μακριά από το ΔΝΤ και της εξαρτήσεις που επιφέρει το μνημόνιο.. Σε διαφορετική περίπτωση στην περίπτωση δηλαδή που οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραμείνουν στην θεσούλα τους για να εξασφαλίσουν τον μισθό τους και μόνο, γιατί κάτι περισσότερο και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν εξαιτίας του πρωθυπουγοκεντρικού συστήματος διακυβέρνησης της χώρας, σε αυτή την περίπτωση να ξέρουν ότι θα κριθούν από τον Ελληνικό λαό με την ίδια σκληρότητα που και αυτοί έχουν επιδείξει εναντίον του στηρίζοντας τα άδικα μετρά της κυβέρνησης του ΓΑΠ . Σε κάθε περίπτωση να ξέρουν ότι είναι τεραστία η ευθύνη που φέρουν και ότι τα εγκλήματα που διαπράττονται εναντίον του λαού δεν θα μείνουν σε καμία περίπτωση ατιμώρητα.