Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Δυναμική παρέμβαση στα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους πολίτες επιχειρεί η «αυτοδιοίκηση gr», δίνοντας τους τη δυνατότητα να ζητήσουν την παρέμβαση του ίδιου του δημάρχου.

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάζει την ανοιχτή γραμμή με τίτλο «τα παράπονά σας στο δήμαρχο», στην οποία ο καθένας μπορεί να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γειτονιά του (σκουπίδια, λακκούβες στο δρόμο, εγκαταλειμμένα σπίτια που αποτελούν εστία μόλυνσης για την περιοχή, εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα έλλειψη πρασίνου κλπ), καλώντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση να παρέμβει άμεσα.

Παράλληλα, η «αυτοδιοίκηση gr» αναμένει τις καταγγελίες σας σχετικά με τις συναλλαγές σας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δήμους, νομαρχίες, περιφέρειες), που αφορούν την εξυπηρέτησή σας, τη συμπεριφορά των υπαλλήλων, ακόμη και περιπτώσεις που αγγίζουν τα όρια της διαφθοράς.

Η «αυτοδιοίκηση gr» δεσμεύεται ότι κάθε σοβαρή και τεκμηριωμένη καταγγελία που, σημειωτέον, μπορεί να συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό ή και video, θα την προωθεί απευθείας στο προσωπικό e-mail του δημάρχου, του νομάρχη ή του περιφερειάρχη της περιοχής σας, θα επικοινωνεί μαζί τους και θα τη δημοσιοποιεί, ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση.

Μ’ αυτό τον τρόπο, η δημοσιογραφική ομάδα της «αυτοδιοίκηση gr» επιχειρεί να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών, για τη βελτίωση της οποίας πολλά λέγονται αλλά λίγα γίνονται.
Ο πολιτικός μαραθώνιος στη χώρα μας υπήρξε πάντοτε πολύ τραχύς .Απο τα πρώτα χιλιόμετρα πόδια ματώνουν και η αντοχή δοκιμάζεται σκληρά .Χρειάζεται σχέδιο .Είναι απαραίτητο να έχει κανείς προσχεδιάσει τη διαδρομή του σε όλες τις λεπτομέρειές και να μη χάσει ποτέ την πίστη του πώς θα φτάσει στο τέρμα.Ο δρόμος σου λοιπόν δέν είναι σπαρμένος με ρόδα. Δέν είναι αρκετά όσα σου προσφέρει το κόμμα σου. Βέβαια τον τελευταίο καιρό οι τηλεθεατές σ' όλη την Ελλάδα βλέπουν συχνά- πυκνά το μουστάκι σου. Όμως ούτε το μουστάκι ούτε η επιμονή σου στο πουκάμισο χωρίς σακάκι είναι αρκετά για να δημιουργηθεί το image του ηγέτη...