Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011

Αυτά έχουν κάνει, αλλά στις δημοσκοπήσεις πρώτη…

Από το 1981 παρέλαβαν ένα συμμαζεμένο κράτος με ασήμαντο χρέος και χρόνο με το χρόνο του ήπιαν το μεδούλι. Δανειακός και ρουσφετολογικός σοσιαλισμός αλά γκρεκ. Το χρέος φούσκωνε μαζί με το πελατειακό κράτος.
Κι ύστερα ήρθαν οι ακρίδες του μαρτυριάρη, οι «εκσυγχρονιστές» με τα ξυρισμένα μουστάκια και τα γυαλιστερά κουστουμάκια. Το Χρηματιστήριο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν οι μεγαλύτερες ρεμούλες από καταβολής Ελληνικού Κράτους. Το είπαμε ξανά: ποτέ τόσο λίγοι δεν έκλεψαν τόσα πολλά από τόσους πολλούς σε τόσο λίγο χρόνο. Ούτε οι Γερμανοί στην κατοχή.
Κανονικά θα ‘πρεπε να στηθούν στον τοίχο δεμένοι πισθάγκωνα ανά ζεύγη, ανά ένας υπουργός κι ένας «επιχειρηματίας». Κι ας τους «αθώωνε» ο Άρειος Πάγος ύστερα από 88 χρόνια, όπως τους «έξι», μην πω καμμιά κουβέντα. Νικόλαε Πλαστήρα ν’ αγιάσει το χέρι σου…
Αυτή η πολιτική αλητεία δεν είναι μόνο ότι έκλεψε μέχρι φόδρα τη χώρα, όπου ΜΟΠ, κονδύλια, επιδοτήσεις πήγαν στο πηγάδι χωρίς πάτο, χωρίς να βελτιωθεί τίποτα. Στην ουσία οι «κουτόφραγκοι» μας πληρώνανε για να πριονίζουμε τα πόδια μας και μας τα παίρνανε πίσω τοκογλυφικά. Καταστρέψαμε την βιομηχανία μας, την γεωργία μας, την βιοτεχνία μας. Εν ολίγοις γίναμε χώρα αέρα κοπανιστού, υπηρεσιών, και με δανεικά αγοράζαμε επί χρόνια την πραγματική παραγωγή των γερμαναράδων, των γάλλων, αυτών που έχουν πραγματική οικονομία. Ούτε την τροφή μας δεν παράγουμε πια. Φραπόγαλο, πίτσες, σουβλάκια, ΜΚΟ και «Ανεξάρτητες» Αρχές. Οικονομία – «αεροπλανάκι» με δανεικά.
Το χειρότερο όμως ήταν ότι βγήκε στον αφρό όλο το μισελληνικό «διανοούμενο» σκουπίδι. Πιάσανε καρέκλες και συρτάρια στα ΜΜΕ και την Παιδεία. Επιτίθενται στον πυρήνα της εθνικής συνοχής. Στρώνουν το δρόμο για τους βαρβάρους. Καθολικός μεταστατικός ενδοτισμός.
Ότι συμβαίνει όμως δεν είναι μόνο μεταξύ μας, μας βλέπουν κι οι ισλαμοφασίστες, τ’ αδέρφια μας, που όπως επεσήμανε κι ο σερ Μαρκεζίνης, όλως φιλικώς αγόρασαν εσχάτως υλικά ταχείας ζεύξεως υδατίνων κωλυμάτων, λέγε με Έβρο.
Στην Θράκη οι νεοφιλεύθεροι «αντεξουσιαστές» του ΓΑΠ. τακιμιάσανε με τα τσανάκια του Προξενείου, είχανε κι επισήμως συνάντηση με τον ψευτομουφτή. Έτσι πλακώσανε στις αυτοδιοικητικές με τις ντουζίνες τα λεωφορεία από την γείτονα, για να ψηφίσουν μαζικά ΠΑΣΟΚ, όσοι μουσουλμάνοι δυτικοθρακιώτες δουλεύουν ή σπουδάζουν στην Τουρκία. Δείτε τα αποτελέσματα στα μουσουλμανικά χωριά. Μεγάλες πιένες ο νεοφιλεύθερος «σοσιαλισμός» στην μειονότητα. Πριν και μετά το ναμάζι διαβάζουν Μπιρμπίλη και Νίκο Παπανδρέου, για την «πράσινη ανάπτυξη». Τι συμφωνίες έγιναν με το Προξενείο, το άντρο του τουρκικού φασισμού στη Θράκη;