Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Ετοιμάζουν νόμους μέτρα τα οποία δοκιμάζουν πλέον στο έπακρο την κοινωνική συνοχή…

Το βιοτικό μας επίπεδο πιάνει πάτο και η εσωτερική τρόικα δείχνει να τρώει τα μουστάκια της , όχι για το καλό μας, αλλά για τον πιο ακριβώς τρόπο θα ακολουθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί η εξαθλίωση μας.
Ετοιμάζουν νόμους μέτρα τα οποία δοκιμάζουν πλέον στο έπακρο την κοινωνική συνοχή… Κόβουν χωρίς έλεος μισθούς και συντάξεις… Δεν ενδιαφέρονται καν για το 1,5 εκατομμύριο ανέργων, τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν μπορούν πια να έχουν στοιχειώδεις παροχές υγείας γιατί συρρικνώθηκε δραματικά το εισόδημά τους, τους χιλιάδες επαγγελματίες που φυτοζωούν γιατί τους χρωστά το Δημόσιο, ενώ έχουν καταβάλει τους νόμιμους φόρους!!! Αντίθετα αποφασίζουν προκλητικά, μία ακόμη αναστολή χορήγησης δωρεάν φαρμάκων στους εκατομμύρια ασφαλισμένους που ήταν και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Και μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες περιμένουν κάποιοι ως αρπαχτικά όρνεα, για να πάρουν την περιουσία μας για μια δεκάρα.
Και όλα αυτά για να αυγατίζουν τα κέρδη τους οι τράπεζες… Δεν σκέπτονται, όμως ότι η συνεχής κοινωνικοποίηση των ζημιών του τραπεζικού συστήματος, θα φέρει ολέθρια αποτελέσματα… Είναι πλέον ορατή ακόμη και σε ένα παιδάκι η συρρίκνωση της δημοκρατίας και ο αυταρχισμός!