Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Τα έχουν παίξει οι κυβερνώντες εν όψει ΔΕΘ…

Τα έχουν παίξει οι κυβερνώντες εν όψει ΔΕΘ… Το στομάχι τους πηγαίνει στην πλάτη σκεπτόμενοι τι θα τους σούρουν οι διάφοροι φορείς με τους οποίους θα έρθουν σε επαφή εκεί καθώς και οι αγανακτισμένοι που φαίνεται να επιστρέφουν δρυμήτεροι μετά τον λήθαργο του καλοκαιριού.

Πιο πολύ από όλους φαίνεται να έχει λαλήσει ο Βενιζέλος … Από την μία συναντιέται με τον Σαμαρά και λέει ότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων!!! Και αμέσως μετά τολμά και ξεστομίσει ότι πολλά από τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν παράλογα.! «Με το πιστόλι στον κρόταφο λειτουργήσαμε υπό την απειλή της τρόικας», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αφήνοντας αιχμές εναντίον όσων συμφώνησαν με την τρόικα σε ιδιαίτερα σκληρά και παράλογα μέτρα.

Δηλαδή με λίγα λόγια από την μια τα ρίχνει στους βουλευτές και από την άλλη αφήνει εμφανώς να εννοηθεί ότι δώσαμε γη και ύδωρ και πειραματιστήκαμε στου κασίδη το κεφάλι το οποίο και «αποκεφαλίσαμε».

Φήμες δε ακούγονται ότι η χθεσινή αναβολή της συνάντησης Βενιζέλου – Τρόικα δεν πραγματοποιήθηκε διότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μας ζητηθούν και νέα μέτρα λόγω αποτυχίας μας για ακόμη μια φορά στα έσοδα . Φαίνεται τελικά δεν είναι τυχαίες και οι συνεντεύξεις του Δημήτρη Ρέππα και Ανδρέα Λοβέρδου οι οποίοι φέρνουν και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα του τίθεται σε όλες τις συζητήσεις στελεχών του κόμματος, βουλευτών και υπουργών και δεν είναι άλλο από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.