Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τριακόσιες εξήντα μέρες το χρόνο τον αφορίζουν και τον πετροβολούν.

Και είναι οι ίδιοι ξεδιάντροποι υποκριτές που δε διστάζουν, όταν ενεργοποιείται η επιχείρηση της πολιτικής εξαπάτησης, να γυρίσουν και να προσκυνήσουν εκεί που μέχρι χθες έφτυναν.
Είναι αυτοί που υποκλίνονται υποκριτικά στον πατριωτισμό που αφόριζαν, και το κάνουν για να εξαπατήσουν το λαό ανεβασμένοι στα προεκλογικά τους μπαλκόνια.
Είναι αυτοί που επικαλούνται υποκριτικά τον πατριωτισμό που απαξίωναν, και το κάνουν όταν επιχειρούν να ταυτίσουν μ αυτόν την ασυδοσία ακόμα και των «δυστυχισμένων» εισβολέων που κατατρώγουν καθημερινά τις σάρκες της κοινωνίας και της ζωής μας.
Είναι αυτοί που επικαλούνται υποκριτικά τον πατριωτισμό που πετροβολούσαν, και το κάνουν όταν επιχειρούν να συγκαλύψουν τις κορυφαίες τους εθνικές υποχωρήσεις στρουθοκαμηλίζοντας με τα κιοτεμένα τους κεφάλια που δεν έμαθαν να κρατάνε περήφανα και ψηλά.
Στο όνομα του πατριωτισμού ξεπούλησαν, εκχώρησαν, παρέδωσαν, ενέδωσαν, και προσκύνησαν τις κατουρημένες ποδιές των αφεντικών τους.
Στο όνομα αυτού του πατριωτισμού, του ψευδεπίγραφου κάλεσε ακόμα και σήμερα από το βήμα της ΔΕΘ ο ημιελληνόφωνος γκάγκας τον Ελληνικό λαό να κιοτέψει επειδή και ο ίδιος κιότεψε στις προσταγές των αφεντικών του.