Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Έσπευσες όμως εσύ να εμφανιστείς ηγετικά και να δείξεις ότι είσαι σε θέση να επωμιστείς αυτό το ρόλο…


Άφηνες τους σοβαρούς αυτούς συνομιλητές σου να πιστεύουν ότι θα μπορούσες εσύ να αποτελέσεις την εγγύηση για μια πιο (συνετή) πορεία, καθώς και για την επιβολή της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτό το ρόλο παίζεις πάντοτε μέσα στο ΠΑΣΟΚ.Βαγγέλη Βενιζέλο . Γι΄ αυτό και ήσουν ο βασικός μοχλός οικοδόμησης του καθεστώτος στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση. Συντελούσες συνειδητά και πονηρά στην εκτόνωση της κρητικής των φόβων και τον ανησυχιών, παρέχοντας ψεύτικες διαβεβαιώσεις και ελπίδες μόνο και μόνο για να μείνεις ο απρόσβλητος και ανενόχλητος στο θρόνο της ηγεσίας. Διότι πάντοτε υπήρξες πιστότατος δούλος του ΠΑΣΟΚ. Και όλα τα άλλα ήσαν υποκρισία και ΚΡΥΨΙΒΟΥΛΙΑ…
Σήμερα με την τροπή που πήραν τα πράγματα αναγκάστηκες να αποκαλυφθείς. Τώρα πλέον δεν χρειάζεται ούτε η μετριοπάθεια,ούτε η ψευτοσοβαρότητα.
Μεταβλήθηκες αμέσως σε κήρυκα μισαλλοδοξίας και διχασμού. Έφτασες στο θλιβερό για σένα σημείο να απειλήσεις τους Έλληνες με πολιτική ανωμαλία…Ταυτίστηκες δημόσια με τους << Τροικανούς>>.
Ήταν ανάγκη οι Έλληνες να δουν ξεκάθαρα το ρόλο σου ως επιτελάρχη της καταστροφής δίπλα στον απερίγραπτα θλιβερό αρχηγό σου. Μόνο που αυτή τη φορά δεν μπορείτε να φέρετε την καταστροφή, όσο κι αν το επιδιώξετε με την κακόψυχη πολιτική σας. Η Αντίδραση του ενωμένου λαού μας στις υλακές σας, δεν είναι ούτε φόβος, ούτε ανησυχία, ούτε καν θλίψη.Είναι ειρωνική θυμηδία για την κατάντια σας!