Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Η Κατοχή της Ελλάδας διευρύνεται:

Το παράδοξο και εξοργιστικό, φυσικά, είναι, ότι όλοι αυτοί οι δήθεν ηγέτες, οι δήθεν υπουργοί και οι δήθεν πολιτικοί που οδήγησαν την Ελλάδα στον έσχατο αυτόν εξευτελισμό -να αναλαμβάνει γενικός Δερβέναγας της χώρας ένας υφυπουργός της Πρωσίδας Καγκελαρίου- σιτίζονται ακόμη πλουσιοπάροχα στο ελληνικό δημόσιο Πρυτανείο, τους απονέμονται τιμές και τίτλοι, παριστάνουν τους σπουδαίους, παριστάνουν ή -πιο σωστά- αντιποιούνται την κυβέρνηση και ετοιμάζονται να πορευθούν στον Λαό, με άλλα προσωπεία, προκειμένου να υφαρπάξουν και πάλι την ψήφο του...
Και δεν αποκλείεται να εξαπατήσουν για έβδομη φορά τον ελληνικό Λαό ή κάποιο σημαντικό κομμάτι του. Αλλωστε, είναι τόσο βαθιά και τόση μεγάλη η έκπτωση των αξιών και των παραδεδομένων, ώστε όλα να είναι δυνατά και ώστε οι αγοραίοι να έχουν εκτοπίσει τους σκεπτόμενους πολίτες.
Ευτυχώς, βεβαίως, που οι Ελληνες δεν είναι όλοι ίδιοι. Ολοι προσκυνημένοι και έτοιμοι να ενδώσουν. Υπάρχουν και εκείνοι που αντιστέκονται. Και καθημερινά αβγατίζουν!
Και αυτοί που αντιστέκονται -παρά την ανεργία, παρά τη φτώχεια, παρά την κλοπή των εισοδημάτων τους και παρά τις εργασιακές και ασφαλιστικές κατεδαφίσεις- θα αντιμετωπίσουν τους εγχώριους προσκυνημένους «ηγετίσκους» και ψευδοπολιτικούς, πολύ χειρότερα από τους ξένους των κατοχικών δυνάμεων.
Εχουν απολέσει κάθε τσίπα και όσο παραμένουν και παριστάνουν την κυβέρνηση, τόσο το χειρότερο για τον τόπο και για την κοινωνία. Ο ελληνισμός διέρχεται την πιο χαλεπή κρίση της ιστορίας του και αυτοί παραμένουν και απομυζούν και την ύστατη ρανίδα αίματος των λαϊκών και μικρομεσαίων στρωμάτων.
Εκλογές, προτού να είναι αργά. Και αργά θα είναι σε μια μέρα, σε μια εβδομάδα, σ’ ένα μήνα. Διότι γέμισε η χώρα Κουίσλογκς - έτοιμους να παραδώσουν και το μεγαλύτερο μνημείο της ανθρωπότητας, την Ακρόπολη!