Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ τη μισούμε; Γιατί ντρόπιασε τους ηγέτες μας και τους έχωσε κάτω από τα φουστάνια της.

ΓΙΑΤΙ τη μισούμε; Γιατί ντρόπιασε τους ηγέτες μας και τους έχωσε κάτω από τα φουστάνια της. Γιατί ανάγκασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπογράψει «δήλωση μετανοίας» σαν να ήταν κρατούμενος στη Μακρόνησο. Γιατί, ανεμίζοντας το «λάσο» της 6ης δόσης, κατατρόμαξε ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα, από κορυφής μέχρις ονύχων.

...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ με την άνευ όρων υπογραφή του θηριώδους Μνημονίου της 26ης Οκτωβρίου δένει τον ελληνικό λαό στο δίκρανο της οικονομικής δουλείας για πολλές δεκαετίες. Έτσι που η δόλια πατρίδα να θυσιάζει τα δανειακά της σε εξοφλήσεις τοκοχρεωλύσιων και, με ό,τι περισσεύει, να αγοράζει εφ’ όρου ζωής τα ψυγεία, τις «Μερσεντές» και τα ελαττωματικά υποβρύχια, με πρωταγωνιστές κάποιους... πουλημένους υπουργούς μας!

ΟΥΤΩΣ εχόντων, μεθαύριο τα... αφεντικά των Βρυξελλών θα μας κάνουν τη «μεγάλη χάρη» να... ξεκλειδώσουν την 6η δόση, οπότε και οι Νενέκοι των Αθηνών θα κορυβαντιούν ότι... έσωσαν την πατρίδα, γιατί τάχα, αν δεν έπαιρνε την 6η δόση, θα κατρακυλούσε στην πτώχευση, με δραχμούλες, αντί για ευρώ στο δισκάκι της ζητιανιάς!