Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011

Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορευθεί προς τον Λαό και να πάει σε κάλπες...

Ηταν, μάλιστα, τόση η ευφορία των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, ώστε πολύ θα ήθελαν να αλλάξουν οι ίδιοι και τις ηγεσίες των κομμάτων της Αντιπολίτευσης, – τόση ήταν η δημοκρατική φόρα που είχαν πάρει και ήταν τόσος ο μεσσιανισμός που τους μετέδωσε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.
Αφού μπούκωσαν και άλωσαν από τα μέσα το κράτος, ως άλλοι... Εισοδιστές, αφού απομακρύνθηκαν όσοι είχαν αρχές, αφού εναγκαλίστηκαν την οικονομική εξουσία, όσοι έμειναν τελικά συμβιβάστηκαν, πολλοί βούτηξαν τα χέρια τους στο μέλι, κακοδιοίκησαν και κακοδιαχειρίστηκαν τα δημόσια πράγματα, υπερχρέωσαν τη χώρα, κατέστησαν συνενόχους τους χιλιάδες μέλη και στελέχη τους και στη δεύτερη τετραετία τους έγιναν καθεστώς!
Και τώρα, ως αυθεντικοί καθεστωτικοί, επειδή η Αρχουσα Τάξη (στην οποία ανήκουν, πια, και οι ίδιοι!) έχει τα προβλήματα που γέννησαν οι πολιτικές τους, συνεννοήθηκαν με τη Διεθνή, ως Ολιγαρχία, να ακολουθήσουν την αντίστροφη πορεία από εκείνη που ακολούθησαν τα πρώτα χρόνια:
Ξήλωμα και κατεδαφίσεις, φυσικά!
Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στα εισοδηματικά, στα φορολογικά, στον δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο, στους συνταξιούχους, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και – κορωνίδα όλων – στην εκδίωξη των «μη προνομιούχων» από το Δημόσιο!
Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πορευθεί προς τον Λαό και να πάει σε κάλπες. Διότι αυτοκαταργήθηκε. Διότι αυτομόλησε. Διότι έγινε σύμμαχος των εχθρών του Λαού μας. Και διότι θα το πνίξουν οι οπαδοί του!