Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Άντε πάρε το μούτσο –ναύτη πάνω στην τρικυμία και δωστου το καράβι να το κυβερνήσει και να το οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι!

Λέτε να ξέρει ο Ελληνικός λαός τι ψήφισε; Μάλλον το μόνο που ξέρει, είναι τι δεν ψήφισε! Γιατί μάλλον ουδείς περίμενε ότι θα βρεθεί ο Τσιπρας με τόσους ψήφους, ούτε ο ίδιος πιστεύω, και να μην ξέρει κυριολεκτικά τι πρέπει να κάνει με τη χώρα και το μέλλον της! Άντε πάρε το μούτσο –ναύτη πάνω στην τρικυμία και δωστου το καράβι να το κυβερνήσει και να το οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι!

Σέβομαι την ...άποψη σου συμπολίτη μου ,αλλά κάθε μέρα διαλέγεις και χειρότερα! Και δεν είναι μόνο ο Συριζα και ο Τσιπρας! Εδώ φαίνεται να μην ντρεπόμαστε και να μην θυμόμαστε τους νεκρούς προγόνους και συγγενείς μας! Όταν η Χρυση Αυγη παίρνει ποσοστά 5,6 και 6 % στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο τι να υποθέσω; Ότι δεν τους άρεσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού και νομίζουν ότι θα τους σώσουν οι δυνάμεις του Ναζισμού;

Είναι πιο τίμιο να πας να αυτοκτονήσεις, παρά να φτύνεις τα κόκαλα των παππούδων σου! Βέβαια θα είδατε και την αλαζονεία των Ναζιστών που θέλανε να σηκωθούν όλοι οι δημοσιογράφοι όρθιοι για να τιμήσουν τον αρχηγό τους!

Καλά να πάθουν όλοι αυτοί οι κοντυλοφόροι! Έχουν άμα θέλουν τη δύναμη να κάνουν όλα αυτά τα ναζιστικά στοιχεία να μην φαίνονται πουθενά! Καμιά γραφή και καμιά εικόνα! Αλλά πού να υπάρξει αξιοπρέπεια, νταβαντούρι θέλουν να γίνεται μπας και διαφημίσουν κανένα κινητό τηλέφωνο!

Έχει διαλυθεί η βάση της χώρας μας, φαίνεται να διαλύεται και το πολιτικό κατεστημένο! Όμως όπως θα είδατε, αυτοί που μπορούν να κυβερνήσουν είναι λίγοι, και να πάρουν ευθύνες και βάρη επάνω τους. Η αριστερά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φωνάζει πολύ, να είναι ενάντια σε όλα και να αναπτύσσει θεωρίες και φιλοσοφίες, μαζί με τους πνευματικούς της ανθρώπους σε ταβέρνες και ουζερι, ανάμεσα σε μεζέδες κρασιά και τσιπουρα!

Όταν έρχεται όμως η ώρα των ευθυνών, πρέπει να βρούμε τρόπο να την κάνουμε με ελαφρά και ηρωικα πηδηματάκια! Από ότι φαίνεται μάλλον πάμε ξανά σε εκλογές! Μόνο που αυτοί που θα σπρώξουν ξανά τον κόσμο στις κάλπες, να ξέρουν δεν υπάρχει κανένας γάιδαρος δεμένος! Και τα ποσοστά σας δεν είναι καθόλου σίγουρα!