Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Ας τους αποδείξουμε τι θα πει Έλληνας ...

Προσοχή Έλληνες μην πέσουμε στην παγίδα τους.Το θέμα είναι ξεκάθαρο ,επειδή βλέπουν την αγανακτησή μας, νιώθουν τον εξαγριωμένο παλμό μας, θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας "παραμυθιάσουν" για να ξαναβγούν.
Θυμηθήτε απλά τι είχε δηλώση ο ΓΑΠ προεκλογικά ..."λεφτά υπάρχουν"!!
Μην ξεχνάτε τις συλλήψεις απλών πολιτών στον ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ επειδή υπερασπίζονται τις ζωές τους , την στιγμή μάλιστα που μένουν ατιμώρητοι εκατοντάδες λαθρομετανάστες χάρη στο νόμο του κ. Καστανίδη .
Ήδη προωθούν νόμο ο οποίος θα απαγορεύει της διαμαρτυρίες , διαδηλώσεις κτλ.(σας θυμίζει κατί???).
Ελευθερώνουν τον τζόγο και τα ναρκωτικά.

Οι επιχειρήσεις "σκούπα" που αναφέρουν ότι θα γίνουν θα είναι σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες , μόνο για τις μέρες των εκλογών για να "κλείσουν τα μάτια" και μετά θα κυκλοφορούν όλοι οι επικίνδυνοι εγκληματίες ελεύθεροι πάλι στους δρόμους θέτοντας σε κίνδυνο τις ίδιες μας τις ζωές.

Υπάρχει η παροιμία που λέει " τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς" , αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έχουν γαλουχηθεί με αυτή τη νοοτροπία κυρίως έχουν μάθει να είναι πολύ καλοί υποκριτές.

Εξάλλου ένας είναι ο στόχος της κυβέρνησης ΓΑΠ :ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ....όπως έχει πει και ο ίδιος.
Αυτό το σκοπό έχουν , αυτή την αποστολή τους έχουν δώσει τα "μεγάλα αφεντικά" και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους και την δική μας τσέπη για να το πετύχουν .

Μην υποκύψετε στις "σειρήνες " της νεοταξικής αυτής κυβέρνησης.
Ας τους αποδείξουμε τι θα πει Έλληνας γιατί μάλλον το έχουν ξεχάσει .

Πηγή