Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

Τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες ενός εξαπατημένου και προδομένου Λαού...

Οταν αλλάζει δραματικά η οικονομική βάση, – με τη δραστική περικοπή των εισοδημάτων των λαϊκών στρωμάτων, το επόμενο βήμα είναι να αλλάξει και το αντίστοιχο τμήμα του εποικοδομήματος – δηλαδή οι εργασιακές σχέσεις, οι ασφαλιστικές εγγυήσεις και η προνοιακή νομοθεσία.
Και όταν η εγκατεστημένη (και διογκούμενη) και στη χώρα μας Αντεπανάσταση επιτύχει το μείζον – δηλαδή την αλλαγή της οικονομικής βάσης, εναντίον του Λαού και υπέρ της Αρχουσας Τάξης, – έρχεται νομοτελειακά και σύντομα η στιγμή να διασφαλίσει τα λάφυρά της, με το ψαλίδισμα ή και την περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών και εγγυήσεων – στήνοντας ένα πολιτικό εποικοδόμημα αυθαιρεσίας, αυταρχισμού και συγκεκαλυμμένης τυραννίας.
Και, ήδη, γι’ αυτή τη σαρωτική κίνηση προετοιμάζεται η εγχώρια Αντεπανάσταση, – με τη βοήθεια φυσικά της Διεθνούς. Κοιτάξτε γύρω σας:
* Τα Πανεπιστήμια, κατά τρόπο αντεθνικό, αντισυνταγματικό και ανήθικο, τίθενται κάτω από «δοτές» και, κυρίως, ξένες διοικήσεις!
* Η κατάκτηση του Εικοστού Αιώνα, – το Διαδίκτυο και τα «Μπλογκς» – ευνουχίζεται από ένα νέο νόμο που ετοιμάζεται, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η πιο δημοκρατική κατάκτηση των Λαών – και του Λαού μας!
* Το Διάταγμα της χούντας για τις διαδηλώσεις, αφού υπηρέτησε πιστά και επί 22 χρόνια τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο), καταργείται και αντικαθίσταται με κάποιο ψευδεπίγραφα δημοκρατικό νομοθέτημα, προκειμένου να περισταλεί και αυτό το δικαίωμα του Λαού!
* Γενικεύονται οι κάμερες, αφού εξαγγέλθηκε στη Βουλή ότι τοποθετούνται ακόμη και στις αστυνομικές μοτοσυκλέτες, ακόμη και στα περιπολικά και η «Μεγάλη Αδελφή» (της πράσινης Αντεπανάστασης) θα μπορεί, πια, να βλέπει (με τα χιλιάδες «μάτια» της) αν έχουμε ή όχι συχνουρία ή γκόμενα!
Και Κύριος οίδε τι θα περάσει ακόμη από το νοσηρό τους το κεφάλι προκειμένου να φαλκιδεύσουν τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες ενός εξαπατημένου και προδομένου Λαού – του Λαού μας...