Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

Ήρθε η ώρα όλοι να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Δε γίνεται οι μισθοί να μειώνονται και οι φόροι να αυξάνονται. Δε γίνεται οι μισθοί να μειώνονται και όλοι οι λογαριασμοί και το κόστος ζωής να τραβούν την ανηφόρα. Εκτός κι αν ο στόχος είναι να τιμωρήσουν τους έλληνες για τα λίγα χρόνια που έζησαν με λεφτά και χωρίς πόλεμο. Εκτός κι αν ο στόχος είναι να δημιουργήσουν μια κοινωνία με κάστες. Με μαγαζιά για τους φτωχούς και μαγαζιά για τους πλούσιους. Χωρίς μεσαία τάξη.

Στο πλαίσιο αυτό και οι πολίτες θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Αν θα πάνε με όσους τους υπόσχονται τιμωρία ή με όσους τους υπόσχονται ή τους έχουν προσφέρει στο παρελθόν κάτι καλό. Γιατί, αντιλαμβάνομαι την οργή των πολιτών απέναντι στη διαφθορά των πολιτικών. Αλλά, από την οργή μέχρι τη ψήφο στη Χρυσή Αυγή υπάρχει διαφορά. Μεγάλη. Τι περιμένουν οι έλληνες από ανθρώπους που κάνουν βάρη, οπλοφορούν και γενικά μισούν; Εκτός κι αν ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία φόβου.

Έχουμε ανάγκη από νταβατζήδες;

 Να πούμε όχι σε όλους. Και σε εκείνους που θέλουν να μας κάνουν φτωχούς και σε όσους μας ζητούν την ελευθερία μας για να τους τιμωρήσουν. Να πούμε το όχι τώρα για να το ακούσει η κυβέρνηση. Και να αποφασίσει αν θα πάρει το μέρος μας ή όχι. Ήρθε η ώρα όλοι να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Και τα κόμματα που τη στηρίζουν. Αν δε θέλουν να γεμίσουν τη χώρα με χρεοκοπημένους έλληνες, άνεργους έλληνες και αυτόχειρες. Πολιτικά και βιολογικά. Και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.