Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Οι επικουρικές συντάξεις κόβονται, δεν κόβονται; Κόβονται! Οι κύριες συντάξεις κόβονται, δεν κόβονται; Κόβονται και αυτές!

Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία, η ηγετική ομάδα του -αντί να αντιμετωπίσει με σύνεση και νηφαλιότητα τα δημοσιονομικά προβλήματα της χώρας- διοργάνωσε, ανά την Ελλάδα ένα -συνεχιζόμενο μέχρι σήμερα- φεστιβάλ ανασφάλειας, τρόμου και ψεύδους.
Χωρίς κανένα σχέδιο για έξοδο από την κρίση και πιστό στη διαχρονική πρακτική του Κινήματος «βλέποντας και κάνοντας», πρώτα συκοφάντησε τη χώρα ως διεφθαρμένη (λες και το ΠΑΣΟΚ προήλθε από παρθενογένεση!), ύστερα με τους «Τιτανικούς» και τα «περίστροφα στο τραπέζι» έριξε -ανεπαισθήτως- την Ελλάδα στις αγκάλες του ΔΝΤ και στο τέλος την έθεσε υπό τριπλή κατοχήΚαι η τακτική αυτή συνεχίζεται.
Οι επικουρικές συντάξεις κόβονται, δεν κόβονται; Κόβονται! Οι κύριες συντάξεις κόβονται, δεν κόβονται; Κόβονται και αυτές! Η κατάργηση του κατώτατου μισθού περνάει, δεν περνάει. Πέρασε πλησίστια! Θα αυξηθεί, δεν θα αυξηθεί η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος; Θα αυξηθεί λίαν συντόμως! Θα προστατευθούν οι αποταμιευτές που επένδυσαν σε ομόλογα; Θα προστατευθούν, «κουρεύοντάς» τους!
Η Μεσαία Τάξη, την οποία είχε καπελώσει και προσεταιρισθεί το ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσει ή θα επιζήσει; Θα καταρρεύσει! Μαζί της, όμως, καταρρέει και το ΠΑΣΟΚ, διότι το εγκαταλείπουν και τα λαϊκά στρώματα.
Και του έμεινε -προς όνειδος της ιστορίας- μόνο η Ολιγαρχία. Την οποία, βεβαίως, κανείς δε δικαιούνται να υποεκτιμήσει. Διότι διαθέτει το χρήμα, τα μίντια, το δέλεαρ των θέσεων εργασίας και τις επιρροές!
Κι αυτά δεν καταρρέουν!

Το κομματικό κράτος είναι εφήμερο και καταρρέει συνήθως υπο τις κατάρες του λαού...


Συγκεκριμένα, ο βουλευτής επεσήμανε πως «είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες». Ακόμα τόνισε μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 πως η ιδρυτική διακήρυξη προέκυψε από τους 200.000 πολίτες που συμμετείχαν στη διαμόρφωση των αρχών αυτού του Κινήματος.

Υποστήριξε επιπλέον, πως «οι πολίτες θα ξεκινήσουν αυτήν την παράταξη. Δεν υπόσχομαι ότι με αυτήν την πρωτοβουλία των πολιτών μπορούμε να φέρουμε άσπρη εικόνα, θα φέρουμε όμως χαμόγελα», ενώ εξέφρασε και την πρόθεση του η επιλογή των υποψηφίων για τις εκλογές να γίνει μέσω του διαδικτύου.

Το λογότυπο συνδυάζει χρωματικά γαλάζιο, μπλε και κόκκινο και απεικονίζει αφηρημένα ένα γλάρο. Στη μέση βρίσκεται το όνομα του νέου κόμματος «Ανεξάρτητοι ΕΛΛΗΝΕΣ» με πεζοκεφαλαία.