Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Να τους απομονώσουν και να τους βγάλουν έξω από την κοινωνία.

Ηταν αναμενόμενο δυστυχώς ότι κάποια στιγμή με αυτούς τους τύπους θα γινόταν το κακό. Οταν σιγά-σιγά σε μια ρημαγμένη και οργισμένη κοινωνία διεισδύουν, νομιμοποιούνται και τελικώς εμφανίζονται ως λύση, εκδίκηση στο σύστημα -ακόμα και από σοβαρούς ανθρώπους-, ακραία ποινικά στοιχεία, τότε όλα μπορούν να συμβούν.

Ας μη γελιόμαστε, μηχανισμοί της Χρυσής Αυγής σήμερα έχουν υποκαταστήσει εν μέρει τη «νύχτα» στη χώρα. Ο,τι δουλειά έκαναν διάφορες μαφίες στην Ελλάδα, σήμερα την αναλαμβάνουν διάφοροι τέτοιοι τύποι που καλύπτονται ενδεδυμένοι τον πολιτικό μανδύα του συγκεκριμένου κόμματος. Οπως άλλωστε έχουν γίνει και διάφορα εγκλήματα στο όνομα της τρομοκρατίας, ενώ δεν ήταν τέτοιας φύσεως ποτέ.

Δεν χρειάζεται  καμία απαγόρευση κανενός κόμματος στη Βουλή, δεν γίνεται συνταγματικά και δεν είναι και δημοκρατικό.

Απλά οι αρμόδιες αρχές -που έχουν καθυστερήσει τραγικά- θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Δικαστές και αστυνομικοί, μυστικές υπηρεσίες και όποιοι άλλοι ας τους κυνηγήσουν με βάση το Ποινικό Δίκαιο. Αν το κάνουν, θα βρουν δεκάδες τρόπους να τους απομονώσουν και να τους βγάλουν έξω από την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. Αν δεν βρουν πάλι ενοχοποιητικά στοιχεία, θα έχει δίκιο ο Μιχαλολιάκος που λέει ότι δεν μπορεί να ελέγξει μεμονωμένες περιπτώσεις εγκληματιών που ψηφίζουν Χ.Α. ή δουλεύουν και σ’ αυτή. Φυσικά και μπορεί ένας εγκληματίας να έχει δουλέψει σε μια επιχείρηση ή ένα κόμμα και να μη φταίει ο εργοδότης του. Μόνο που στην περίπτωση της Αμφιάλης, μιλάμε για οργάνωση εγκλήματος.