Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011

Ο λαός δεν ανέχεται άλλο την προδοσία ..

Ο λαός δεν ανέχεται άλλο την προδοσία της πολιτικής εξουσίας. Δεν είναι δυνατόν οι λαθρομετανάστες να είναι ανεξέλεγκτοι και οι γηγενείς να ελέγχονται. Οι λαθρομετανάστες να μην φορολογούνται και να απολαμβάνουν τα πάντα δωρεάν και να τα πληρώνουν από το υστέρημα τους οι γηγενείς. Δεν νοείται κράτος χωρίς σύνορα. Ούτε πολιτεία που να μπαίνει ο κάθε ενδεής, άνεργος, ή και εγκληματίας, ναρκέμπορος, πράκτορας, τρομοκράτης, άρρωστος και ανάπηρος χωρίς έλεγχο. Δεν νοείται να έχει καταργηθεί ντε-φάκτο το κράτος από μια αδύναμη, αλλά καταπιεστική κατοχική κυβέρνηση και από μια «αριστερή απόφυση» και τις προδοτικές ΜΚΟ . Δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει πολιτεία όταν παραβιάζεται κατάφωρα το Σύνταγμα, από την ίδια την Κυβέρνηση και να έχει λιγότερη αξία από το χαρτί του αποχωρητηρίου. Γι' αυτό επιβάλλεται :

Η ανατροπή της Κατοχικής Κυβερνήσεως και όλων των κομμάτων που είναι υπεύθυνα για την χρεωκοπία της χώρας. Η μη αναγνώριση ολοκλήρου του χρέους (των πανωτοκίων) και η άρνηση του ως ειδεχθούς και καταχρηστικού. Ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών , το σφράγισμα των συνόρων και ο σεβασμός των στους νόμους και το Σύνταγμα . (Ας γνωρίζουν ότι έχουν λιγότερα δικαιώματα και περισσότερες υποχρεώσεις έναντι των γηγενών, διότι απολαμβάνουν τη γη και την περιουσία τη δική μας και των προγόνων μας).

Η προσαγωγή των δωσιλόγων στη λαϊκή δικαιοσύνη και η δήμευση των παρανόμως αποκτηθεισών περιουσιών. Η σύγκληση Συντακτικής Συνέλευσης για την σύνταξη νέου Συντάγματος , με καθιέρωση πολιτεύματος Άμεσης Δημοκρατίας. «Το μέλλον των παιδιών μας, στα οποία οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το ίδιο δικαίωμα που αναγνωρίζουμε αβίαστα σε τόσους χιλιάδες μετανάστες, να ζήσουν δηλαδή στην Ελλάδα, να έχουν δηλαδή το αυτονόητο δικαίωμα να ζήσουν και τα παιδιά των Ελλήνων στην χώρα που γεννήθηκαν, είναι στα χέρια μας.

Ο λαός και μόνον ο λαός μπορεί να δώσει την λύση», όπως γράφει και ο Μίκης Θεοδωράκης.