Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει...

Οι δυο απανωτές συνεδριάσεις που αποφάσισε ο Παπαδήμος, μπορεί να έδωσαν την ευκαιρία στον Παπανδρέου να καθυστερήσει τη μάζωξη στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ – δεν είναι σύσκεψη αυτή με εξήντα συμμετέχοντες –, αλλά μη νομίζετε ότι θα παρθούν φοβερές αποφάσεις. Εξάλλου, ό,τι δυσάρεστο είναι να μάθουμε, τρέχει να το ανακοινώσει πρώτος ο Βενιζέλος, για να μη στερηθεί τη χαρά να τιμωρήσει παραπάνω όσους (ΠΑΣΟΚους τουλάχιστον) δεν τον υποστήριξαν όταν διεκδικούσε την ηγεσία από τον Παπανδρέου!
Η χώρα είναι στον αέρα, η κοινωνία έχει διαλυθεί και, αντί να κάνουν μια δουλειά της προκοπής, μπας και τη γλιτώσουμε, αναλώνονται σε συνεδριάσεις, για να ’χουμε να γράφουμε εμείς οι δημοσιογράφοι με τις διαρροές που κάνουν οι υπουργοί.
Τουλάχιστον με τον Γιώργο περνούσαν καλύτερα, όταν τους έβαζε επί τρεις ώρες βίντεο για την πράσινη ανάπτυξη, τα ενεργειακά σπίτια και τις δραστηριότητες των ΜΚΟ στον Αμαζόνιο!
Ενώ ο Παπαδήμος μοιάζει με καθηγητή Μαθηματικών που μπήκε στην τάξη να αντικαταστήσει τον συνάδελφό του που κάνει Ιστορία. Όπως και να τα πει, σαν μαθηματικός ακούγεται!