Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Η χώρα εξαιτίας ιδεοληψιών και κάκιστων κυβερνητικών χειρισμών οδηγείται σε δραματική απομόνωση. . .

Το 2015 επισκέφθηκαν την Ελλάδα 26 εκατ. τουρίστες, που απέφεραν έσοδα 14,5 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο σε περίοδο κρίσης. Ποικίλοι ανευθυνοϋπεύθυνοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι προαναγγέλλουν ότι οι αριθμοί θα αυξηθούν σημαντικά το τρέχον έτος. Ωστόσο, σε άμεση και σταθερή συνάρτηση με την αύξηση των τουριστικών ροών βρίσκεται η προσφορά πολιτιστικών αγαθών και υπηρεσιών, η οποία φαίνεται ότι για τους αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού είναι δεδομένη και ποιοτικά κατοχυρωμένη.
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι αρχαιολογικοί χώροι της πρωτεύουσας, και όχι μόνον, είναι κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού, ότι οι πολιτιστικοί οργανισμοί έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και ανύπαρκτο πρόγραμμα, είναι προφανώς κάτι εντελώς άσχετο! Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υπουργός Πολιτισμού, Αριστείδης Μπαλτάς, ?έστω και με συγκεκαλυμμένη διάθεση υπεροψίας, κατά τα λεγόμενά του- ανέφερε ότι η Αθήνα μπορεί να μετεξελιχθεί σε ένα από τα πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης, ότι υπάρχει ένα ολόκληρο κλίμα που ωθεί προς την κατεύθυνση αυτήν, για να συνεχίσει ότι η Ελλάδα σήμερα συγκεντρώνει χάρη στις πολιτικές και τις επιλογές του το διεθνές ενδιαφέρον.
Αναρωτιέμαι αν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβερνώντες ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, αν έχουν επαφή με το τι συμβαίνει σήμερα στη χώρα, αν διακατέχονται από αυτιστικά συμπλέγματα, που δεν τους επιτρέπουν να δουν πέρα από τον εαυτό τους. Γιατί στην περίπτωση αυτή δικαίως διατυπώνουν τέτοιου είδους απόψεις.
Ανάμεσα στις παραμέτρους που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία του τουριστικού προορισμού είναι πρωτίστως η ασφάλεια που νιώθουν οι επισκέπτες, η θετική αύρα που αποπνέει ο χώρος, η καθαριότητα και υψηλή αισθητική ποιότητα των τόπων. Προφανώς οι προσφυγικές ροές που αυξάνονται καθημερινά κατά εκατοντάδες, όχι μόνο στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το παράλληλο σύμπαν των κυβερνώντων. Ετσι μπορεί να ερμηνευθεί το διεθνές ενδιαφέρον το οποίο εντοπίζει ο επί του Πολιτισμού υπουργός;
Το γεγονός ότι οι κοινωνίες και οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό στην Κω, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, στο Καστελόριζο εκπέμπουν σήμα κινδύνου φαίνεται ότι δεν φθάνει ως την κεντρική εξουσία. Ούτε βλέπουν, όπως όλοι οι κατοικούντες στο λεκανοπέδιο, ότι στον Πειραιά μετά την άφιξη των πλοίων από τα νησιά συνωστίζονται χιλιάδες ψυχές, ότι το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε απέραντο hotspot, ότι αυτήν τη στιγμή δεκάδες καταυλισμοί ταλαίπωρων συνανθρώπων μας απλώνονται σε όλη την επικράτεια, ότι η χώρα εξαιτίας ιδεοληψιών και κάκιστων κυβερνητικών χειρισμών οδηγείται σε δραματική απομόνωση.
Το τουριστικό πλεονέκτημα της χώρας εξανεμίζεται. Και η ευθύνη είναι της κυβέρνησης να ασχοληθεί σοβαρά και συγκεκριμένα με το Προσφυγικό.

2 σχόλια:

 1. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
  ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ - ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ !!! Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ !!!
  ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΤΙΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" Ε.ΣΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
  ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΙΔΡΥΣΤΕΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
  ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ - ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!
  ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ: ΕΔΑΦΗ - ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ -ΥΠΕΔΑΦΟΣ - ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ - ΑΕΡΙΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ κλπ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ :

  ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!!

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!! ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ !!!
  ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ == ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ == ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ..... ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΑΣΤΕ !!!
  ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ !!!
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ... ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ... ΣΤΟΧΟ... ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ... ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΑ == ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ == ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΧΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑΣ !!!
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΝ :
  == ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ == ΜΕ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ) ΣΤΙΣ 4- 9-2015 !!!


  ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 8,5.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!
  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ !!!
  ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ !!!
  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
  ΕΧΕΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ... ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ !!!
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ-ΤΗΣ !!!
  ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ == ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΕΣ !!!
  ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ !!!
  ΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ !!!
  ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ !!!
  ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ !!!
  == ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ==
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ !!!
  ΠΟΛΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
  Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή