Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλα ψέματα.

Η χώρα μοιάζει να βρίσκεται στα πρόθυρα κοινωνικής έκρηξης. Είναι φανερό ότι αυτό που εξοργίζει περισσότερο τους πολίτες δεν είναι τόσο τα ίδια τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, όσο οι υποσχέσεις και προσδοκίες που αποδείχθηκαν κίβδηλες. Δεν αντέχει ο κόσμος άλλα ψέματα ούτε άλλη κρίση ύστερα από τόσα χρόνια. Μόνο κάποιος ανόητος ή αδιάφορος για το εθνικό συμφέρον μπορεί να χαίρεται για την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με το χάος, λόγω προσφυγικού, κοινωνικής έντασης και μη έγκαιρης ολοκλήρωσης της διαπραγμάτευσης. Ναι, έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Μόνο που οι θύελλες σαρώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, έχουν ιδεολογική και κομματική αχρωματοψία. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα χρειαστεί και οι κυβερνώντες και η αντιπολίτευση να βάλουν εγωισμούς και πικρίες στην άκρη για το καλό του τόπου. Αν δεν το κάνουν, ελλοχεύει ο κίνδυνος να θεριέψουν, με άλλη μορφή και ένταση, οι δυνάμεις που θέλουν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και οι οποίες είναι έτοιμες να εκμεταλλευθούν την αίσθηση απελπισίας και προδοσίας που νιώθει ο καταταλαιπωρημένος Ελληνας πολίτης.

2 σχόλια:

 1. https://youtu.be/OoxvTK0SSB4

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/02/2016
  Αγρότισσα , Aγρότη.!!!!
  Όσο περνάει ο καιρός τόσο αισθάνεσαι αιχμάλωτος ενός αδιεξόδου πολιτικού κατεστημένου το οποίο ενώ εναλλάσσεται συνεχώς παράγει μονότονα το ίδιο έργο.
  Ένα έργο το οποίο είναι συνεπές στο να σε στόχοποιεί και να σε καταδιώκει.!!!!!
  Αυτό το πολιτικό κατεστημένο με όλα τα κόμματα που το πλαισιώνουν μηδενός εξαιρουμένου είναι η αιτία της καταστροφής του πρωτογενούς Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας , του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων , με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης. τα σχέδια που.
  Αυτό το πολιτικό κατεστημένο επειδή ουσιαστικά υπηρετεί τους τραπεζίτες και εργάζεται για αυτούς δεν φθάνει που μας φόρτωσε 290 δις ευρώ χρέος εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας για να σώσει τις τράπεζες…. Τώρα ετοιμάζεται και να ξεπουλήσει την Γή σου και την ιδιοκτησία σου και να σε κάνει ξένο στον τόπο σου. Αυτό το πολιτικό κατεστημένο σε βλέπει σαν τεράστιο φοροφυγά και ετοιμάζεται να σου επιτεθεί γιατί θέλει να σου τα πάρει όλα , αυτό έχει σκοπό και στόχο…….
  ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΕΨΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ….. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ». ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ.!!!! Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ» ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.!!!! Η ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΣΥ.!!!!! ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ» ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.
  ΕΠΙΣΗΣ , ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ 20.000 ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΠΛΗΡΩΜΉ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.!!!!!! Επισκέψου αμέσως ένα από τα 130 και πλέον γραφεία του φορέα μας «Ελλήνων Συνέλευσις –Ε.ΣΥ» και λάβε αμέσως αντίγραφα των λογαριασμών που έχεις και εσύ μερίδιο και προχώρησε αμέσως δίνοντας εντολή- εξουσιοδότηση με εξώδικο οπουδήποτε χρωστάς : Δ.Ο.Υ , ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες για να πληρωθούν από τους λογαριασμούς αυτούς που τους υποδεικνύεις .

  ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ: Διάβασε προσεκτικά τις πιο κάτω προτάσεις οι οποίες είναι από τις προγραμματικές μας δηλώσεις και Θα καταλάβεις πραγματικά είναι αυτό που θα ήθελες να ζήσεις και να ζείς.!!!!!!!……
  ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
  5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια μόνο η καλλιέργεια με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
  (συνεχιζονται)
  ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΑΓΡΟΤΗ……ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ε.ΣΥ» ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ … ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ.

  Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή