Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Και τώρα πουλήστε ότι απέμεινε….

Οι σπουδαίοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους…Οι τιποτένιοι τις μεταθέτουν….Κουμάντο στο ταμείο του μαγαζιού κάνει ο καταστηματάρχης…Αυτός δίνει και φταίει περισσότερο από αυτόν που παίρνει….Αν τον κατηγορήσει μετά ότι τα έπαιρνε τζάμπα ενώ του τα «έδινε» για να έχει στήριξη πως θα τον ονομάζατε…:
Σας έφταιγαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μια ζωή και όχι οι off shore που ήταν αφορολόγητες…..
Παίξατε τα χρήματα των ταμείων, τα χάσατε και μετά καταραστήκατε τις συντάξεις ως δαπάνες που έπρεπε να περικοπούν στα πλαίσια της δημοσιονομικής εξυγίανσης…
Τινάξατε τα πάντα στον αέρα και ήρθατε να μας πείτε κοπρίτες και τζαμπατζήδες…
Καταστήσατε τη Βουλή, από Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή των Εργολάβων των Τραπεζιτών και των Μεγαλοδημοσιογράφων και τολμάτε να ζητάτε συναίνεση…;Τολμάτε να ζητάτε ψήφο…;
Tα εξοπλιστικά προγράμματα με τις μίζες των εκατομμυρίων δεν έφταιξαν αλλά το ταμείο του Στρατού και οι αποδοχές των ενστόλων….Και τουλάχιστον αφού τα χρυσοπληρώσαμε για να νιώθουμε ασφαλείς γιατί οι Τούρκικες φρεγάτες αλωνίζουν το Αιγαίο…;Γιατί τα Ίμια είναι γκρίζα ζώνη και γιατί το Καστελόριζο είναι Μεσόγειος….;
Τακιμιάσατε με την Επικοινωνία και τον Συνδικαλισμό…..Όμως οι νέοι «πικετέρος»* είναι ακομμάτιστοι και ασυνδικάλιστοι ….Και έρχονται…. Πρέπει να τους ακούτε και να νιώθετε την ανάσα τους….Όλα πλησιάζουν…Όταν φωνάζαμε να μη φτάσουμε εδώ , εσείς κωφεύατε και ακούγατε τις Τρόικες ή συναινούσατε με τη σιωπή σας ή με τις άναρθρες κραυγές σας….
Συγχαρητήρια για τη συντριβή της μεσαίας τάξης….Και τώρα πουλήστε ότι απέμεινε….
Ο μηχανισμός στήριξης των Αγορών σας περιμένει να τον ενισχύσετε….Η Ε.Ε. χρειάζεται στήριξη και εσείς πρέπει να τη δώσετε….
Ισχυρή Κυβέρνηση δεν είναι όποια έχει στα έδρανα περισσότερους Βουλευτές αλλά εκείνη που διαπραγματεύεται το συμφέρον του Λαού της…Εκείνη που υποτάσσεται στους Πιστωτές της και καθίσταται εκτελεστική Εξουσία τους αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει….
Ισχυρή Αντιπολίτευση δεν είναι εκείνη που τυφλά και στείρα επιδίδεται σε τερτίπια ψηφοθηρίας και εννοεί την Ανάπτυξη μέσω των Ξένων Επενδύσεων (του ξεπουλήματος δηλαδή)…..
Τρίτο κόμμα δεν είναι αυτό που δημοσκοπικά φαίνεται επειδή έδωσε πατερίτσα στη Κυνέρνηση και ονειρεύεται κάποιο Υπουργείο αλλά αυτό που κατανοεί τα προβλήματα του λαού καλύτερα από τα προβλήματα των Αγορών….
Αριστερά σίγουρα δεν είναι το θέατρο του παραλόγου που ακούμε….
Γι’ αυτό κύριοι να φύγετε ΟΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου