Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

«ήμασταν άγαρμποι και άτολμοι»,

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου ήταν εισηγητής για το θέμα με τις ιδιωτικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ύψους 50 δις ευρώ. Η Β. Παπανδρέου, απευθυνόμενη προς τον «τσάρο» της οικονομίας, τόνισε: «Χαίρομαι που σήμερα είστε πιο μαζεμένος από τις προηγούμενες φορές. Σταματήστε όμως τη λογική ότι το Μνημόνιο είναι μονόδρομος. Δεν έχετε ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής. Δεν έχετε αλληλεγγύη μεταξύ σας. Δεν έχετε συντονισμό».

Με λίγα λόγια, έστειλε αδιάβαστο τον Γ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε υποστηρίξει για τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.: «Αν τα καταφέρουμε έχει καλώς, αν δεν τα καταφέρουμε θα σερνόμαστε. Δεν υπάρχει φως γι' αυτό και οι πολίτες δυσφορούν. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας». Μάλιστα άσκησε έμμεση κριτική για τους χειρισμούς με την τρόικα στα 50 δις: «ήμασταν άγαρμποι και άτολμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το Πρόγραμμα 2012-2015, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, σημείωσε: «Για τη διαμόρφωση του Προγράμματος 2012-'15 θα χρειαστούν οι υπουργοί να πουν τι αλλαγές πρέπει να γίνουν γιατί θα χρειαστούν πολλά σε υγεία και παιδεία».

Τα είπε όλα η Βάσω Παπανδρέου. Ξύπνα Γιώργο… Και… αλλάξαμε και βουλιάξαμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου