Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Ένας είναι ο τρόπος για να μην τους δώσουμε την αφορμή ...

Αγαπητοί συνέλληνες πατριώτες δυστυχώς τα μαγικά ραβδάκια τελείωσαν και βρισκόμαστε μπροστά στην πικρή αλήθεια, ή αποφασίζουμε σαν λαός ακομμάτιστος, ενωμένος, κάτω από την αγάπη και σύμπνοια να καταργήσουμε αυτή τη μαγάρα που έχει θρονιαστεί μέσα στην βουλή και την ντροπιάζει στα πέρατα της γης, ή περνάμε μόνοι μας τις αλυσίδες της δουλείας όχι μόνο στα δικά μας πόδια αλλά και των παιδιών μας.
Μην μου ξανά πει κανείς εδώ που έχουμε φτάσει τη και πως και με ποιον γιατί πλέον είναι κοροϊδία.
Ένας είναι ο τρόπος για να μην τους δώσουμε την αφορμή να οργανώσουν εμφύλιο, δεν πάμε για δουλειά όλοι, δεν πληρώνουμε τίποτα όλοι, με μαθηματική ακρίβεια σε μια τέτοια πανελλαδική αντίδραση του λαού σε λευκή απεργία στο σπίτι μας, αυτοί έχουν το πολύ μια εβδομάδα ζωή, θα ψάχνουν να βρουν μέσον να την κοπανήσουν χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας.
Δεν χρειάζεται ο Ελληνικός λαός να φτάσει σε ενέργειες τύπου μέσης ανατολής, θέλουμε να είμαστε απόγονοι πολιτισμένων προγόνων και έτσι πρέπει να φερθούμε, καθιστική απεργία πανελλαδικά!

1 σχόλιο:

  1. Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ..
    ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ. .. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ .. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ .. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή