Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

Διέταξαν την φτώχεια στους άναυδους και φουκαράδες υπηκόους τους και υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας και των νέων ανθρώπων, χωρίς ουδεμία προοπτική αναπτύξεως. Παρέδωσαν μαζί με όλα τα άλλα και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και το φιλότιμό τους, στον σκληρό και άτεγκτο χαρτογιακά των Βρυξελλών.
Η κρίση έχει επικαθίσει πλέον στην χώρα και είναι κρίση πολιτική, οικονομική, θεσμών, πολιτισμού, παιδείας. Όλα αυτά παρεπιδημούν στην χώρα μας ως “προϊόντα” εν ανεπάρκεια χρόνια τώρα. Και την κρίση αυτή την προκάλεσαν οι εξ επαγγέλματος πολιτικοί, δια των περίφημων πελατειακών σχέσεων που ανέπτυξαν σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της κοινωνίας. Βαθιά πληγωμένη η χώρα, σέρνεται και επιζητεί βοήθεια για να επιβιώσει. Η τραγικότητα της καταστάσεως ξεπέρασε και αυτή την τραγικότητα του πολέμου.
Και οι κυρίως υπεύθυνοι δια την πτώχευση των αξιών και των θεσμών, τραγικές φιγούρες, χωρίς ίχνος μετάνοιας, χωρίς ουδεμία εντροπή, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, διακηρύττουν ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά οι άλλοι και πως αυτή δια των ενεργειών τους θα σώσουν την χώρα!!!
Και εμείς απαθείς βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο σώζουν (κατακρημνίζουν) την χώρα!
Να και ένα παράδειγμα σημερινό της τραγικότητας που βιώνει η χώρα. Η τρόϊκα διέταξε πως για να πάρουμε την δόση μας και να μην πτωχεύσουμε, πρέπει να πουλήσουμε περιουσιακά κομμάτια της ΔΕΗ. Και να, τα μοσχαναθρεμμένα κομματόσκυλα, δικά τους κατασκευάσματα, ο στρατός κατοχής της Ελλάδος, χρόνια τώρα, οι μηδέποτε εργασθέντες με διαταγές των πολιτικάντηδων, απειλούν με προκλητικό τρόπο πως, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα σβήσει η χώρα! Ποιός του έδωσε αυτό δικαίωμα; Οι πολιτικάντηδες όταν τους χρησιμοποιούσαν πρός ίδιο όφελος και τώρα τους επιστρέφουν την κολεγιά. Ας τους λουστούν τώρα. Εμείς λουστήκαμε τόσους και τόσους άχρηστους της πολιτικής και πάρα πολλοί από εμάς τους χειροκροτούν ακόμη για τις επιδώσεις τους, αντί να τους εξαποστείλλουν στον καιάδα της εξαφανίσεως από προσώπου της πολιτικής. Αλλά Ελλάδα το “μεγαλείο” σου βασίλεμα δεν έχει. Ας ετοιμαστούμε να μπούμε και πάλι στο καβούκι των κομμάτων, ας υπηρετήσουμε και πάλι τα συμφέροντά τους, ας εξαρτηθούμε από αυτούς, ας μας κάνουν ότι θέλουν, ιδού πεδίο δόξας λαμπρό. Οι δημοτικές εκλογές έρχονται και τα κόμματα αρχίζουν να σας λένε ποιούς υποστηρίζουν για να τους ψηφίσετε. Αυτά ξέρουν καλλίτερα από σας. Αν η προσωπικότητά σας σας το επιτρέπει ακολουθείστε τους άχρηστους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου