Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Η Ελληνική κοινωνία χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να συνέλθει και να αφυπνιστεί. Όλοι βλέπουν την βρώμα και την δυσωδία που αναδύεται καθημερινά, από τις, με μεγάλη δυσκολία, ομολογίες των επίορκων πρώην υπουργών, βουλευτών, παραγόντων του δημόσιου βίου και λοιπών συναλλασσόμενων ιδιωτών σε κάθε είδους βρωμιά, μόνο και μόνο για την απόκτηση πλούτου εις βάρος των υπολοίπων βλάκων μιας κοινωνίας σε αποσύνθεση που έχει ως πρότυπο ότι σκουπίδι της προσφέρει το ισχυρότερο μέσο προπαγάνδας και επιβολής συμπεριφορών, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο και ο τύπος γενικότερα.
Είναι ντροπή για τα περήφανα γηρατειά, κατά τους κυβερνητικούς παλιούς ισχυρισμούς, να τους στέλνει στο περιθώριο της όποιας ζωής χωρίς αξιοπρέπεια.
Είναι ντροπή για τα νιάτα της Ελλάδας να μην έχουν προοπτική γιατί η διαστροφή του υπουργείου είναι να ρίχνει τα παιδιά σε άχρηστες γνώσεις χωρίς αντίκρισμα και να νομίζουν ότι σπουδάζουν.
Είναι ντροπή για την ανύπαρκτη ιδιωτική πρωτοβουλία να μην συμπράττει μεταξύ των ομοειδών επιχειρήσεων για δημιουργικές επιχειρήσεις και προσπάθεια εξόδου από την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου