Σάββατο, 22 Μαΐου 2010

Επειδή η Ευρώπη δεν θέλει τους Τούρκους μέσα στην ένωση ενώ η Ελλάδα στηρίζει την ένταξή τους θα βγούμε από την ευρωζώνη και θα επιτραπεί μέσω της απλούστευσης της βίζας η μετατόπιση και τουρκικών πληθυσμών στον ελλαδικό χώρο κάτι που ουσιαστικά είναι και ο απώτερος σκοπός των Τούρκων .(Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να ενταχθούν στην ΕΕ).
Γι'αυτό και τα φερέφωνα νομάρχες Χίου και Έβρου προετοιμάζουν το έδαφος (η συνταγή είναι η ίδια όπως και με τα προηγούμενα).
Η Ελλάδα θα αποτελέσει το μαξιλάρι της Ευρώπης έναντι του τουρκικού επεκτατισμού (όπως έχει ξαναγίνει ιστορικά) ,με βαρύ τίμημα τον διαμελισμό της μέσω των περιφερειών.
Αυτά έχουν αποφασιστεί από τα γνωστά επιτελεία και έχουν γνωστοποιηθεί στους πολιτικάντηδες της πατρίδας μας μέσω της λέσχης Μπίλντεμπεργκ εδώ και πολλά χρόνια και τώρα υλοποιούνται
. Γι' αυτό και χτίζουν τζαμιά και ανακαινίζουν τα τούρκικα που απόμειναν μετά την επανάσταση δείθεν για τους μουσουλμάνους από Πακιστάν, Αφγανιστάν κτλ. Πιστεύω πως θα υποκινήσουν την εξέγερση του λαού μέσω της χρεωκοπίας με σκοπό να τοποθετήσουν την έτοιμη κυβέρνηση μαριονέτα αλλά και το βασικό να αφανίσουν από τον ελληνικό λαό τις μονάδες εκείνες που από τη φύση τους θα ηγηθούν της εξέγερσης αφήνοντας τον ελληνικό λαό ακέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου