Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Σε βαθειά κατάθλιψη έχει οδηγήσει τους πολίτες της Ευρώπης η - υπό τον Γιώργο- Σοσιαλιστική Διεθνής. Η ελπίδα έσβησε και τη θέση της πήρε η εξαθλίωση. Οι «λύσεις» που είχαν στο τσεπάκι τους οι «σοσιαλιστές», αποδείχτηκαν προεκλογικά τρικ, για την υφαρπαγή της ψήφου.

Στην Ελλάδα από το «λεφτά υπάρχουν», περάσαμε στην «καμμένη γη» που άφησε ο Καραμανλής. Πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι ο Παπανδρέου αγνοούσε την οικονομική κατάσταση, αφού είχε την ίδια πηγή πληροφόρησης, με τον προκάτοχό του. Τον Προβόπουλο και τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Και να δεχτούμε την άποψη του ΠΑΣΟΚ, πάλι κάτι δεν κολλάει, αν συνδιαστεί η εικόνα της Ελλάδας με την υπόλοιπη «σοσιαλιστική» Ευρώπη. Ο Θαπατέρο ακολουθεί συνταγή Γιώργου για να «σώσει» -και αυτός- την πατρίδα του. Στην Πορτογαλία ο Σόκρατες, σκύβει με τη σειρά του το κεφάλι στην Μέρκελ και στους άλλους.

Στην Ελλάδα, μπορεί οι «Δεξιοί» να εξαπάτησαν τον Παπανδρέου και τους γιάπις του. Μπορεί να «έπεσε από τα σύννεφα»... Στην Ισπανία και την Πορτογαλία δεν γνώριζε τι γινόταν; Δεν είχε επαφές με τους νεοσοσιαλιστες, λόγω της προεδρίας της Διεθνούς; Τι κρύβουν αλήθεια, όλοι αυτοί οι τύποι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου