Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Η κυβέρνηση, τον Σεπτέμβριο πια, θα καταλάβει ότι ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει .

Στον αστερισμό των... θεσμικών αλλαγών που προωθεί η κυβέρνηση ζει τα τελευταία 24ωρα η χώρα. Το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί απαρέγκλιτα τον επικοινωνιακό του σχεδιασμό και προωθεί την αλλαγή του εκλογικού νόμου, τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες (που διεξάγεται μετ’ εμποδίων μετά και το χθεσινό ναυάγιο στην προσπάθεια επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη διαδικασία) και την αναθεώρηση του Συντάγματος. Ολα αυτά, σύμφωνα πάντα με τον σχεδιασμό, θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την 24η Ιουλίου. Κατόπιν μένει μία εβδομάδα μέχρι να αρχίσουν οι άδειες του Αυγούστου και μετά έχει ο Θεός!
Το κρίσιμο ωστόσο ζήτημα είναι το εάν αυτές οι προσπάθειες έχουν πραγματικό, απτό και μετρήσιμο αποτέλεσμα στην κοινωνία. Αυτό μέχρι στιγμής δεν φαίνεται, καθώς οι πολίτες δείχνουν να αδιαφορούν παντελώς για τις όποιες πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται. Είτε αυτές αφορούν την απλή αναλογική και το bonus, είτε το εάν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκλέγεται στο μέλλον απευθείας από τον λαό. Η κοινή γνώμη έχει πολύ σοβαρότερα και σίγουρα πιο άμεσα προβλήματα, όπως είναι η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος που θα πρέπει να καταβληθεί στο τέλος του μήνα, ο ΕΝΦΙΑ, η ανυπαρξία του κοινωνικού κράτους κ.ά.
Δυστυχώς στην κυβέρνηση δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καιροί άλλαξαν. Οτι τα επικοινωνιακά τρικ δεν έχουν πλέον την απήχηση που είχαν κατά το παρελθόν, όταν οι Ελληνες λίγο - πολύ είχαν λύσει τα βασικά τους προβλήματα.
Μοιραία λοιπόν οι πολίτες, μέσα σε μια δύσκολη μνημονιακή εποχή, γυρίζουν την πλάτη σε αυτού του είδους τα τεχνάσματα. Οσον αφορά δε την κυβέρνηση, τον Σεπτέμβριο πια, θα καταλάβει ότι ο πολιτικός της χρόνος τελειώνει και μάλιστα γρήγορα, εάν συνεχίσει με την ίδια τακτική και επενδύει περισσότερο στην επικοινωνία και λιγότερο στην ουσία!

6 σχόλια:

 1. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
  Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.

  Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε εξώδικη εντολή πληρωμής, κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή – δήλωση- Εξουσιοδότηση.

  Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!

  Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.

  Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν’ απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.

  == EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.

  Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
  Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!

  Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.
  Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω. Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.
  1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των α) Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., β) της Συμβολαιογράφου και γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.
  2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
  3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.
  4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
  5. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν Δίκαιη. Εμείς ως απλοί πολίτες, μαχόμαστε δια το Δίκαιο και επαφιώμεθα στην υπευθυνότητά των Οργάνων της Τάξεως, δια την προστασία των δικαιωμάτων ημών κατά το Σύνταγμα και τους νόμους. Στην προκειμένη περίπτωση, η Αστυνομία, έπραξε ότι ο νόμος επιτάσσει, όπως είθισται να είναι αμερόληπτοι κατά την φάση που εκτελείται η τέλεση των επικίνδυνων εγκλημάτων και καθίσταται ευχερέστερη η συγκέντρωση των αποδείξεων και η αποκατάσταση της διαταραχθείσας κοινωνικής ειρήνης.
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  Αγαπητοί Συνέλληνες.
  Αυτή η μάχη που δίνουμε σώμα με σώμα με το καθεστώς της τρομοκρατίας, που έχει βιάσει κάθε τι υγιές της ζωής μας, που μας έχει στερήσει κάθε πιθανότητα ανάπτυξης και ευημερίας, που μας έχει χρεώσει και ξαναχρεώσει παράνομες ανύπαρκτες οφειλές και μας φόρτωσε ένα επαχθές και απεχθές, δυσβάστακτο δημόσιο αλλά και ιδιωτικό χρέος, μπορεί να κερδηθεί μόνο όταν συνενωθούμε.

  Εμείς, εις την Ελλήνων Συνέλευσις, παρέχουμε τα εργαλεία, τους μηχανισμούς, αλλά και την περιουσία, και παράλληλα εφοδιάζουμε τον Έλληνα με γνώσεις δια να μπορέσει από μόνος του να υποστηρίξει το Δίκαιο του και να σκοτώσουμε όλοι μαζί την αντινόηση και να εδραιωθούμε ως Ελλήνων Πολιτεία.

  Σήμερα το αποδείξαμε. Όλοι μαζί ορθώσαμε το ανάστημά μας και κερδίσαμε ένα ακόμα πλατύσκαλο σε αυτόν τον τεράστιο αγώνα.

  Καλούμε όλους τους Έλληνες να ενεργοποιηθούν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. που βρίσκονται στην οδό Εμμανουήλ Ρήγα 49 στην Ορεστιάδα, να ενωθούν με τα αδέλφια τους και όλοι από κοινού να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα ότι ο Έλληνας Ενωμένος ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ!

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  Η «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
  ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
  ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ Η’ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

  ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ (20 / 07/ 2016)
  ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ!

  ΣΤO ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.  ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ..

  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ, ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟ…

  ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΑΣ, ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

  ΘΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, Η’ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ;

  ΑΛΛΙΩΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ

  ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

  ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ...............ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.
  Στo Διδυμότειχο σήμερα, 20/ 07/ 2016, έγινε προσπάθεια να διενεργηθεί παράνομος και καταχρηστικός πλειστηριασμός, κατά της ιδιοκτησίας Συνέλληνα μας, σε ακίνητο και επιχείρηση μεγάλης αξίας. Η αναγκαστική κατάσχεση, δια λογαριασμό της Ανωνύμου Τραπεζικής Εταιρείας, με την επωνυμία «Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.», γινόταν δια την ικανοποίησην ευτελούς χρηματικής απαιτήσεως, που η εν λόγω Τράπεζα, ισχυρίζεται ότι έχει λαμβάνειν παρ΄ αυτών, εκ της διαταγής πληρωμής, που δήθεν αποτελούσε και τον εκτελεστό τίτλο, επί του οποίου στήριζε η Τράπεζα, την εν λόγω απαίτησή της.
  Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ, ΚΑΘ’ ΟΤΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ.
  Ο Συνέλληνάς μας, κατέθεσε εξώδικη εντολή πληρωμής, κατόπιν της οποίας εξουσιοδότησε την Τράπεζα, όπως εισπράξει, από Δύο (2) περιουσιακά τους στοιχεία, στα οποία είναι δικαιούχοι και τελικοί αποδέκτες των συγκεκριμένων ποσών, όπως αυτά έχουν οριστεί απ τον Αποκλειστικό Κύριο, Νομέα και Κάτοχο Αρτέμη Σώρρα και όπως περιγράφονται στην εξώδική τους εντολή - δήλωση- Εξουσιοδότηση.
  Η τράπεζα ΟΥΔΕΠΟΤΕ απέρριψε την πληρωμή. Αντιθέτως την αποδέχθηκε!
  Δεδομένο του ότι η δραστηριότητα των τραπεζών, άπτεται του Δημοσίου συμφέροντος, καθώς συμπλέκεται έντονα με την εθνική οικονομία και επηρεάζει ευρύτερο κύκλο συναλλασσομένων, κάθε τράπεζα υποχρεούται, να προβαίνει σε ενδελεχή έλεγχο της εγκυρότητας, νομιμότητας και ισχύος, κάθε αξιογράφου (επιταγής / συναλλαγματικής), που κομίζεται εις αυτήν προς πληρωμή και είσπραξη, καθώς και του κατατεθειμένου εις αυτήν ρευστού χρήματος, όπως επίσης να μεριμνά και δια τον έλεγχο της ύπαρξης, εγκυρότητας και ισχύος του λογαριασμού, μέσω του οποίου ζητείται να πραγματοποιηθεί οιαδήποτε συναλλαγή.
  Σε περίπτωση δε, που βρεθεί ότι το κομιζόμενο αξιόγραφο ή/και το κατατεθέν ποσό σε ρευστό χρήμα, είναι πλαστό, νοθευμένο ή κλαπέν, η τράπεζα ΟΦΕΙΛΕΙ, αιτιολογημένα, εντός πενθημέρου, ν' απορρίψει το παρά τον νόμο κατατεθέν εις αυτήν χρηματοοικονομικό εργαλείο, καθώς και να κινήσει πάραυτα ποινική δίωξη κατά του κομιστή.
  Στην προκειμένη περίπτωση, η τράπεζα όχι μόνο αποδέχθηκε με την μη απόρριψη της αλλά και επικύρωσε την εγκυρότητα αξία και την ισχύ της κατατεθείσας πληρωμής.
  Άρα, οι τράπεζα καθώς και η συμβολαιογράφος, με τον επισπευμένο πλειστηριασμό, διέπραξαν και διαπράττουν σε βάρος του πολίτη τα εγκλήματα της Παράβασης Καθήκοντος με σκοπό την προσπόριση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά Νόσφισιν Εξουσίας, της Απάτης, της Κλοπής κατά Συναυτουργία και δια της πρόκλησης αθέμιτης οικονομικής και κοινωνικής ζημίας επί των περιουσιακών των στοιχείων.
  Ο πολίτης, με καθόλα σύννομες διαδικασίες, ενημέρωσε με πράξη κατάθεσης των εγγράφων, τόσο την τράπεζα όσο και την Συμβολαιογράφο δια τα εγκλήματα που διαδραματίζοντο και ζήτησε την ακύρωση αυτού!
  Παρόλα ταύτα, η τράπεζα και η Συμβολαιογράφος, ακάθεκτοι προχώρησαν στη διεκπεραίωση του παράνομου πλειστηριασμού.

  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑνώνυμοςΙουλίου 21, 2016

  Οι Έλληνες όμως δεν τα έβαλαν κάτω. Σύσσωμα τα Μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις - Ε.ΣΥ. συμπαραστάθηκαν στον Συμπολίτη μας, την σημερινή ημέρα του Πλειστηριασμού και ετοιμάστηκαν να είναι μάρτυρες σε αυτήν την παράνομη κλοπή που θα εξελισσόταν μπροστά στα μάτια τους.
  1. Το πρωί της ιδίας ημέρας, ο Συνέλληνας κατέθεσε Έγκληση για αυτόφωρη διαδικασία κατά των α)
  Διευθυντή της Τραπέζης ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.,
  β) της Συμβολαιογράφου και
  γ) ως και κατά παντός ετέρου υπευθύνου ήθελε βρεθεί κατά την διενέργεια της προανάκρισης, ως αυτουργός των διερευνούμενων εγκλημάτων εις βάρος της ιδιοκτησίας τους.
  2. Έγιναν πολλές παρεμβάσεις με προσπάθεια να αποτρέψουν τον Συνέλληνα να προχωρήσει στην κατάθεση της Έγκλησή του, δια να προκληθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
  3. Εκείνος όμως, συνέχισε και κατάγγειλε την Απάτη και την Κλοπή, διότι γνωρίζει ότι τα όσα ο ίδιος επικαλείται είναι ουσιαστικά και πραγματικά και επικυρώνονται από αδιαμφισβήτητα και αδιαφιλονίκητα στοιχεία.
  4. ΣΤΙΣ 16:00 Η ΩΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟ...........

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ --ΟΠΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ε.ΣΥ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή