Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Μόνος εναντίον όλων και βλέποντας και κάνοντας.

 Με τη λογική του «μόνος εναντίον όλων» και «βλέποντας και κάνοντας» έφτασε εδώ που έφτασε και με αυτή συνεχίζει. Δεν κάνει ποτέ λάθος, για όλα φταίνε οι άλλοι κι αν κάποια στιγμή κάποιος του απλώσει το χέρι να τον βοηθήσει, την επομένη κιόλας θα το έχει μετανιώσει αν στο μεταξύ έχει τολμήσει ή να το επικαλεστεί ή να του καταλογίσει οτιδήποτε. Μοιάζει με το κακομαθημένο παιδί που αν ρίξει μια πέτρα και σπάσει το κεφάλι ενός συμμαθητή του θα ισχυριστεί ότι φταίει το θύμα επειδή βρέθηκε μπροστά στην πέτρα.
Με αυτή τη λογική κινήθηκε στην προχθεσινή συζήτηση. Αλλά δεν υπήρξε ούτε ένα επιχείρημά του που να μην αποδείχθηκε μπούμερανγκ. Με κυριότερο εκείνο για το ΔΝΤ και την ταύτιση του Μητσοτάκη μαζί του. Ηταν δυνατό να μην ήξερε ότι αυτός και ο υπουργός του ήταν που εκλιπαρούσαν δανεικά από τη Λαζάρντ πέρυσι το καλοκαίρι και διαβεβαίωναν ότι προσβλέπουν στη συνεργασία με το ΔΝΤ; Μάλλον ότι έκλεβε εκκλησία θα πρέπει να αισθανόταν ο αρχηγός της ΝΔ όταν τους αποστόμωνε.
Και το ζητούμενο για τη συνέχεια είναι απλό: θα καταλάβει επιτέλους ο πρωθυπουργός ότι αυτά που ήξερε τελείωσαν κι ότι το «όλοι σας και μόνος μου» τείνει να ισχύσει σε όλα τα επίπεδα; Δεν είναι μόνο τα αντίπαλα κόμματα ή τα ΜΜΕ «της διαπλοκής» που του το λένε. Είναι όλες οι κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις, η μία μετά την άλλη, που τον καταγγέλλουν, είναι η ασυνέπειά του την οποία όλοι υπενθυμίζουν, μια και τα πάντα στους πάντες έχει υποσχεθεί και τίποτα δεν έχει τηρήσει, είναι οι εταίροι και δανειστές που πιέζουν να τιμήσει την υπογραφή του. Και είναι και η απειλή για τη Σένγκεν που μας ήρθε μόλις χθες. Είναι η ευθύνη της διακυβέρνησης, Αλέξη.

1 σχόλιο:

 1. ΑΠΟ ΤΗΣ 18-12-2015, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ , ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ !
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ «ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ» ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ !
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΗΔΗ ΣΤΑ 140 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» – «Ε.ΣΥ» ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΕΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ «ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ –ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ» !

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ… ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

  1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !
  
2) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ! ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ , ΟΥΤΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !
  
3) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ !

  
4) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ , ΣΤΡΑΤΟΥ , ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ , ΝΑΥΤΙΚΟΥ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .
  
5) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ , ( ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΔΕΞΙΟ , ΚΕΝΤΡΩΟ , ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ , ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ , ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ , ΑΝΑΡΧΙΚΟ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ , ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ , ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ )

  !
6) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !
  7) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ , ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΙΑΣ ( ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ)

  
8) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ , ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ! ΚΑΝΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ« ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !

  
9) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ !
  
10) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΜΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ «ΥΠΕΡ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΑΚΤΟΙ« !

  
11) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ «ΠΟΝΤΙΩΝ« , «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ« , «ΒΛΑΧΩΝ« , «ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ« , «ΚΡΗΤΩΝ« , «ΘΡΑΚΙΩΤΩΝ« , «ΝΗΣΙΩΤΩΝ« , «ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ« , «ΦΙΛΟΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ« !

  
12) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ( ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ , ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ , ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ , ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ) !

  
13) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΜΑΜΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΥΪΣΤΗΣ , ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΣΑΪΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !
  14) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΕΡΗΛΙΞ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ , ΟΥΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΚΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΚΑΝΑΛΙΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ «ΙΠΠΟΤΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ« , ΟΥΤΕ ΟΙ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ« !
 ΟΥΤΕ Ο ΛΑΚΗΣ ???

  15) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ« !

  
16) ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ PODEMOS ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ !
17) ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ «ΘΕΣΜΟΙ« !
  ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ! ΠΑΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ……….
  ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΤΗΝ ==ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΑ==
  ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
  

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

  ΑπάντησηΔιαγραφή