Τρίτη, 30 Απριλίου 2013

Επιχειρούν να φτιάξουν το νέο κομματικό κράτος διεκδικώντας ο καθένας για την πάρτη του την πολιτική... νεκρανάσταση.


Πάνω στα ερείπια που άφησε η μνημονιακή πολιτική των τελευταίων χρόνων οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης Σαμαρά επιχειρούν να φτιάξουν το νέο κομματικό κράτος διεκδικώντας ο καθένας για την πάρτη του την πολιτική... νεκρανάσταση. Με τον φόβο του πολιτικού ατυχήματος να τους κυνηγάει, οι τρεις εταίροι σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους αναζητώντας τρόπους που θα τους μεταμορφώσουν και θα τους ξεπλύνουν στη συνείδηση του κόσμου.
Ακολουθώντας τον δρόμο που γνωρίζουν πολύ καλά, και δεν είναι άλλος από τον δρόμο των ρουσφετιών πάνω στα οποία έφτιαξαν αυτό το ρημάδι το κράτος, το οποίο σήμερα «αποψιλώνεται» με τη διάλυση, την απονέκρωση κάθε κοινωνικού χαρακτήρα του και τις επερχόμενες απολύσεις, οι κυβερνητικοί εταίροι υπόσχονται... διορισμούς. Μάλιστα φτάνουν στο σημείο να τσακώνονται δημοσίως χωρίς αιδώ για το ποιος θα ελέγξει τους διορισμούς μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την αντιμετώπιση της ανεργίας κατηγορώντας ο ένας τον άλλο για... ρουσφέτια.

Στόχος τους είναι απλώς να εκμεταλλευτούν την απελπισία των ανέργων πουλώντας τους ψεύτικες ελπίδες και μετατρέποντας σε άθλιο κομματικό εμπόριο το αυτονόητο: το δικαίωμα στην εργασία.

Οι αυτόκλητοι σωτήρες της χώρας, οι οποίοι υφάρπαξαν την ψήφο των Ελλήνων με ψεύτικες υποσχέσεις, αποφάσισαν, καθώς το έδαφος φεύγει κάτω από τα πόδια τους, να πέσουν με τα μούτρα στον... πατσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου