Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Πώς θα σώσουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας...

Ποια είναι η σημερινή κατάσταση της ασφάλειας της χώρας; Απελπιστική. Η Ελλάδα γέμισε λάθρα εισελθόντες, δεν μπορώ να τους ονομάσω μετανάστες, γιατί δεν είναι όλοι μετανάστες, κανένας δεν ξέρει ποιόν ρόλο ήλθαν να παίξουν στη χώρα μας, ζουν και κινούνται ανεξέλεγκτα, διαπράττουν καθημερινώς αδικήματα, ληστεύουν, κλέβουν, σκοτώνουν, επιδίδονται σε εμπόριο ναρκωτικών, δεν υπολογίζουν τίποτε, έχουν γίνει κράτος εν κράτει. Η Αστυνομία, με την ανοχή, την εγκληματική ανοχή, της πολιτικής ηγεσίας, δεν κάνει τίποτε. Δεν είναι βέβαιο πλέον αν μπορεί να πάρει κάποια μέτρα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς από κάθε έλεγχο.


Ποιος μπορεί τώρα να κυκλοφορήσει τη νύχτα στην Αθήνα; Να περάσει κάποιος από την Ομόνοια, ούτε σκέψη. Στα μέσα μεταφοράς, τσούρμο οι ξένοι λαθρεπιβάτες, κινούνται προς κάθε κατεύθυνση και χωρίς σκοπό. Ή, μήπως, έχουν κάποιο σκοπό που ακόμα εμείς δεν βλέπουμε; Και δεν φθάνουν όλα αυτά, μας εκτοξεύουν και απειλές: αν δεν δεχθούμε τις απαιτήσεις τους, θα μας κάψουν την Αθήνα. Θα κάνουν, θα ράνουν…


Τι θα κάνουμε; Πώς θα σώσουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας από αυτά τα καταραμένα λεφούσια που μας έστειλαν εδώ οι εχθροί μας για να μας καταστρέψουν και τα υποδέχονται οι ντόπιοι εχθροί της Ελλάδος, τα αλαλάζοντα κύμβαλα της Αριστεράς που παριστάνουν τους πονόψυχους; Η κυβέρνηση, περί άλλα τυρβάζει… Αναλίσκεται σε συνέδρια για την πρόοδο του Σοσιαλισμού και ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ελλάδα μόνο τα Σαββατοκύριακα. Τον υπόλοιπο χρόνο είναι στην Ευρώπη ή όπου αλλού στον κόσμο και ο λαός πληρώνει τα μπουλούκια των συμβούλων που τον συνοδεύουν!!!


Πατρίδα μου πώς σε κατάντησαν ;!;!;! Ποιος θα σε σώσει από τους ντόπιους, ξενόφερτους και ξένους εχθρούς σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου